Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne lipseşti, Mişu! Nu te vom uita niciodată!” Un an fără Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv al CS Farul Constanţa

ro

23 Jul, 2019 00:00 2186 Marime text
Marţi, 23 iulie, se împlineşte un an de când Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv al CS Farul Constanţa, s-a stins din viaţă.
Acesta a murit la vârsta de 64 de ani, în zorii zilei de 23 iulie 2018, la un hotel din Poiana Braşov, acolo unde se afla în concediu cu familia.

Dumitru Mihăilescu ne-a părăsit cu 20 de zile înainte de a ieşi la pensie! Pe 12 august 2018, atunci când ar fi împlinit 65 de ani, prietenii şi apropiaţii au avut marea durere de a transmite mesaje de condoleanţe, în loc de a-l felicita, ca an de an până atunci, pentru ziua sa de naştere.
„Mişu, în loc de La Mulţi Ani, trebuie să scriu Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Un om de valoare, un prieten adevărat!”, „Ce păcat că ai plecat aşa repede din familia noastră! Oriunde eştiu, nu te vom uita niciodată, Mişu!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene!”, „Ne lipseşti, Mişu! Dumnezeu să te primească în împărăţia Sa şi să te ierte!” sau „Îţi vom păstra o velnică amintire! Nu te vom uita niciodată, Titi!”, au fost câteva dintre mesaje.

Fost sportiv de mare performanţă (campion naţional la atletism, în probele lungi), fost antrenor, fost metodist şi fost director al clubului constănţean, Dumitru Mihăilescu a slujit cu devotament zeci de ani CS Farul, fiind o persoană stimată şi respectată şi un profesionist desăvârşit.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi:

„Ai plecat mult prea devreme!” Dumitru Mihăilescu, fostul expert sportiv al CS Farul, ar fi împlinit astăzi 65 de ani

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii