Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică „va fi un meci tare“ Campioana FC Viitorul întâlneşte vicecampioana FCSB în prima etapă din play-off

ro

10 Mar, 2018 00:00 1245 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, şi vicecampioana, FCSB, se întâlnesc, duminică, 11 martie, pe terenul celei de-a doua echipe, în prima etapă din turneul play-off al Ligii 1. Meciul începe la ora 20.45. FCSB este în luptă pentru câştigarea campionatului, în vreme ce tânăra echipă a lui Hagi nu are acest obiectiv, dar urmăreşte acumularea a cât mai multe puncte şi o clasare cât mai bună la final.
 
„Va fi un meci tare, în care vrem să arătăm că suntem valoroşi şi că avem echipă bună. Că nu întâmplător am fost campioni anul trecut şi am ajuns din nou în play-off. Încercăm să facem un rezultat cât mai bun“, a precizat Tudor Băluţă, mijlocaş la FC Viitorul.
 
La FCSB sunt patru jucători transferaţi de la echipa constănţeană, Florin Tănase, Romario Benzar, Dragoş Nedelcu şi Florinel Coman. De cealaltă parte, portarul Viitorului, Valentin Cojocaru, a jucat anii trecuţi la FCSB.
 
„Calificarea în play-off e o bucurie foarte mare, după atâta timp în care nu mai trăisem asemenea sentimente. Mă bucur pentru echipă, staff şi colegi că s-a reuşit acest lucru. În play-off, sperăm să continuăm şi mai bine. Suntem o echipă tânără, dar am reuşit un obiectiv destul de îndrăzneţ şi important. Ne vom concentra de la meci la meci să facem cât mai multe puncte, iar la final vom vedea unde ne vom clasa. Pentru meciul cu FCSB ne vom pregăti foarte bine, ca şi până acum, de altfel, şi ne vom gândi numai la cele trei puncte“, a spus Cojocaru.
 
În cele două partide din sezonul regulat, victoriile au fost împărţite. FC Viitorul a câştigat la Ovidiu, în tur, scor 1-0 (Eric 31), iar FCSB s-a impus la Bucureşti cu 2-0 (Man 20, Momcilovic 65). „Intrăm în play-off cu gândul de a juca meci de meci la victorie şi de a obţine rezultate cât mai bune. Să ne batem de la egal la egal cu orice echipă şi, de ce nu, să ne apărăm titlul. Sperăm să ţină cât mai mult seria noastră fără înfrângere“, a precizat fundaşul Bogdan Ţâru, unul dintre căpitanii FC Viitorul. „În play-off vor fi meciuri frumoase, cu fotbal de calitate. Încercăm să obţinem maximul din fiecare meci“, a arătat şi mijlocaşul Alexandru Cicâldău.
 
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii