Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța. Ionuț Larie, omul meciului cu CFR Cluj „Marinarii“ au rămas iar datori în atac. „Era nedept, probabil, să câștigăm“ (GALERIE FOTO)

ro

21 Mar, 2022 00:00 2377 Marime text

 
  • Farul Constanța a obținut primul punct din turneul play-off al Ligii 1.
  • În meciul contra campioanei, Hagi a subliniat evoluția defensivei sale și a mijlocului terenului, dar a subliniat că atacanții au rămas din nou datori.
  • În minutul 71, golgterul Farului și al campionatului, Jefte Betancor, a ratat o mare ocazie. 
 
Farul Constanța a remizat fără goluri pe teren propriu cu CFR Cluj, campioana en-titre a României, în al doilea meci din turneul play-off al Ligii 1, iar „marinarii“ au obținut cu acest prilej primul punct din această fază a campionatului.
 
În disputa contra liderului actuala al clasamentului, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a subliniat evoluția defensivei sale și a mijlocului terenului, dar a subliniat că atacanții au rămas din nou datori. De altfel, jucătorul meciului a fost declarat un apărător farist, căpitanul „marinarilor“, stoperul Ionuț Larie.    
 
Să fie mult mai atent, preocupat de joc
 
„Am întâlnit o echipă puternică, pragmatică, valoroasă, cu antrenor și jucători cu experiență. Au arătat acest lucru în teren, au arătat că au putere. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul lor. În mare, am făcut lucrurile destul de bine. Sunt puțin dezamăgit iar de ultimii 30 de metri.  Atacanții au pierdut foarte multe mingi, lăsându-l la o parte pe Jefte, care a făcut un meci destul de bun. Însă și el trebuie să fie mult mai atent, preocupat de joc, nu de alte lucruri. Am reușit puțin în atac ca să putem aspira la victorie. Dacă Jefte ar fi marcat la acea fază, cum era logic, era nedrept probabil, cu un noroc foarte mare, să câștigăm“, a declarat Hagi.
 
„Eu nu sunt fericit când nu câștig“
 
În ultimul meci direct de la Ovidiu, în returul sezonului regular, CFR Cluj a câștigat cu 2-0, dar Farul a condus clar meciul, lucru recunoscut la acea dată inclusiv de Dan Petrescu, antrenorul campioanei. Acum CFR s-a prezentat mai bine, iar Hagi a explicat de ce.
 
„Ambele echipe și-au dorit victoria. Știam că vor veni să facă presiune. Înainte de meci, Dan a vorbit foarte frumos de noi și pe bună dreptate, că am făcut un meci senzațional  în toamnă, la noi. Dar meciul acesta era diferit față de acela, nu am vrut să o spun înainte de meci, dar o zic acum. Atunci ei veneau din cupele europene și erau obosiți. Acum știam că sunt odihniți, veneau conectați foarte bine să poată câștiga. E logic, își doresc să iasă campioni, au echipă valoroasă. Noi ne-am ridicat la nivelul partidei, în mare, în apărare și la mijloc, dar puțin în atac. După această confruntare, rămân cu puține lucruri în ofensivă, chiar dacă a avut ocazii să marcăm. Eu nu sunt fericit când nu câștig. Nici pe noi, nici pe ei nu cred că ne ajută acest punct. Meciul a avut intensitate mare și ritm destul de bun, mai puțin goluri. A contribuit mult CFR-ul, apoi am încercat și noi să ne ridicăm la nivelul lor“, a mai spus Gică Hagi. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
 
Citește și:
 
Remiză între Farul Constanța și campioana României, CFR Cluj
 
Farul Constanța
Marian Aioani, convocat la Naționala de seniori a României. „Marinari“ chemați și la alte loturi

 
„Regele“, nemulțumit
„Probabil Hagi e neimportant și ne facem că nu știm unde se duce“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii