Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanţa, înfrângere nedreaptă cu CFR Cluj

ro

16 Dec, 2021 22:52 2977 Marime text
  • Oaspeții au înscris la al doilea șut pe poartă, iar apoi au stabilit scorul final în minutul 90, pe contraatac.
 
 
Farul Constanţa a disputat în această seară meciul din etapa a 20-a a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu CFR Cluj, campioana României, care ocupă şi locul întâi în clasament.

„Marinarii“ au jucat foarte bine, însă nu au reuşit să marcheze. Mai mult, victoria s-a dus înspre CFR, care s-a impus cu 2-0, Farul pierzând nemeritat.   

Au marcat Costache (37) şi Chipciu (90).
 

După unul dintre cele mai bune meciuri făcute în acest sezon, Farul a pierdut absolut nemeritat pe teren propriu cu CFR Cluj.

În fața campioanei și totodată a liderului la zi din campionat, formația noastră a dominat tot meciul, și-a creat numeroase ocazii importante, dar nu a și reușit să fructifice vreuna dintre aceste situații.

În schimb, oaspeții au înscris la al doilea șut pe poartă, prin Costache, în min.37, cu un șut la colțul lung, iar apoi au stabilit scorul final în min.90 pe contraatac, se arată pe site-ul oficial al clubului de pe litoral.


Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Mladen (73 Dobrosavlevici), Larie, Ghiță, De Nooijer - Purece (74 Grameni), Artean, Ciobanu (74 A. Petre) - Ely (56 Radaslavescu), Betancor, Pitu (56 Ganea). Rezerve: Brănescu - Buta, Sali, N. Popescu.

CFR (antrenor, Dan Petrescu): Hindrich - Manea (86 Susic), Graovac, Burcă, Camora - Bordeianu (86 Cestor), Boateng, Deac - Sacko (61 Păun), Alibec (67 Debeljuh), Costache (61 Chipciu). Rezerve: Bălgrădean - Fl. Ștefan, Bouhenna, Petrilă.

În clasament, „marinarii“ se află pe locul şapte, cu 29 de puncte, la două lungimi de poziţia a şasea, ultima care duce în play-off.

În 20 de meciuri, Farul are opt victorii, cinci egaluri şi şapte înfrângeri, golaveraj 21-13.

În etapa viitoare, echipa constănţană întâlneşte în deplasare Dinamo (locul 15, penultimul, cu 12 puncte), meciul fiind programat luni, 20 decembrie, de la ora 20.30.      

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sura foto: Facebook (Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii