Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis a reluat pregătirile pentru noul sezon

ro

17 Aug, 2011 00:00 1574 Marime text
cvmtomis.jpg Doar cinci jucători au rămas din lotul de anul trecut, după ce nu mai puţin de opt componenţi ai echipei constănţene au plecat în această vară

După un sezon dezamăgitor în care s-au ratat toate obiectivele, formaţia CVM Tomis Constanţa a reluat, la începutul acestei săptămâni, pregătirile pentru viitoarea ediţie de campionat cu un lot restrâns.

De la primul antrenament condus de cei doi tehnicieni bulgari, Martin Stoev şi Victor Karagyozov, au lipsit mai mulţi componenţi ai lotului, doar şase jucători participând la pregătire: Marin Lescov, Andrei Spînu, George Zahar, Dragoş Pavel şi cele două achiziţii din această vară, bulgarul Kostadin Stoykov şi kenianul Philip Maiyo. Printre cei care au lipsit de la reunire s-au numărat şi internaţionalii Radu Began, Florin Voinea şi Fabian Birău, care se află în cantonamentul echipei naţionale pentru pregătirea dublei cu selecţionata Olandei, din cadrul preliminariilor Jocurilor Olimpice de la Londra. În schimb, în această perioadă, se vor alătura lotului alţi trei stranieri. Britanicul Plotyczer a sosit deja aseară la Constanţa şi urmează să înceapă şi el pregătirea alături de echipă. De asemenea, la sfârşitul săptămânii viitoare, va sosi la echipă şi liberoul venezuelean Joel Silva, iar, la începutul lunii viitoare, este aşteptat să se alăture formaţiei de pe litoral şi celălalt jucător din Venezuela, coordonatorul Juan Carlos Blanco. Echipa pregătită de Martin Stoev şi Victor Karagyozov se va antrena în această perioadă la Constanţa, urmând ca la sfârşitul lunii septembrie, CVM Tomis să participe la un turneu amical organizat de clubul constănţean la malul mării. „Am venit la Constanţa pentru că aici este o echipă valoroasă, care a obţinut în ultimii ani rezultate foarte bune, atât pe plan intern, cât şi internaţional, disputând şi un turneu Final Four în Turcia. Cred că echipa este una echilibrată, cu jucători de valoare pe fiecare post", a declarat noul antrenor principal al echipei, Martin Stoev.

Sezon nou, lot nou, aceleaşi obiective

După ratarea tuturor obiectivelor propuse pentru sezonul trecut, conducerea grupării constănţene a decis să renunţe, în această vară, la mai mulţi jucători ale căror evoluţii nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Astfel, au părăsit formaţia constănţeană Hildebrand, Minchev, Miklashevich, Macovei, David, Merkushev, Oliveira şi Mihăilă, doar cinci componenţi ai lotului din sezonul precedent fiind păstraţi: Lescov, Began, Spînu, Plotyczer şi Zahar. Noua ediţie a Diviziei A1 la volei va începe pe 4 octombrie, iar obiectivele echipei de pe litoral rămân neschimbate: câştigarea titlului de campioană, câştigarea Cupei României şi calificarea la turneul final al Cupei Challenge.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii