Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României CS Năvodari (Liga a 4-a) se duelează miercuri cu Unirea Slobozia (Liga a 2-a)

ro

08 Sep, 2021 00:00 2159 Marime text
 

 
  • În faza anterioară a Cupei României, CS Năvodari a întâlnit tot o echipă din Liga a 2-a, Unirea Constanța.
 
După un parcurs deosebit până acum în ediția 2021/2022 a Cupei României la fotbal, în care a reușit să se califice în faza a patra națională, CS Năvodari (Liga a 4-a) întâlnește în această etapă, miercuri, 8 septembrie, o nouă echipă din Liga a 2-a, Unirea Slobozia.
 
Aflată pe primul loc în Liga a 4-a constănțeană, cu punctaj maxim și golaveraj 12-4 după trei etape, CS Năvodari (antrenori, Constantin Funda și Florin Adam) va fi gazda acestei partide, care se va juca pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari, de la ora 16.30. Neînvinsă în cinci meciuri în Liga a 2-a, în care a acumulat 11 puncte, după trei victorii și două egaluri, golaveraj 12-2, Unirea Slobozia ocupă poziția a șasea în eșalonul secund. 
 
În fazele naționale ale Cupei, CS Năvodari a înregistrat până acum rezultatele: 4-0 cu Gloria Albești (Liga a 3-a), 3-0 (la masa verde) cu Axiopolis Cernavodă (meciul nedisputându-se, după ce Axiopolis, care, în sezonul trecut, a jucat în Liga a 3-a, s-a desființat) și 3-1 cu Unirea Constanța (Liga a 2-a). „Învingătoarele din aceste meciuri (n.r. faza a patra) se vor califica în 16-imile de finală ale Cupei României, programate pe 22 septembrie, în care vor evolua și echipele din Liga 1. Accesul în tribună la meciul cu Unirea Slobozia va fi liber, dar cu respectarea regulilor anti-Covid 19 (dovada vaccinării, test PCR sau dovada trecerii prin boală)“, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)

Citește și:
 
CS Năvodari (Liga a 4-a) a eliminat din Cupa României Unirea Constanţa (Liga a 2-a)!
 
Fotbalul județului Constanța. Liga a 4-a și a 5-a. Rezultate și clasamente (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii