Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari (Liga a 4-a) a eliminat din Cupa României Unirea Constanţa (Liga a 2-a)!

ro

25 Aug, 2021 20:22 5034 Marime text
 
  • Meciul s-a jucat pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari şi a avut patru goluri.
 
Echipa de fotbal CS Năvodari, componentă a Ligii a 4-a a judeţului Constanţa continuă parcursul foarte bun în faza naţională a Cupei României, astăzi realizând performanţa de a elimina o echipă din Liga a 2-a, Unirea Constanţa!
 
Meciul s-a jucat în faza a treia a competiţiei, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari, iar CS Năvodari (antrenori, Constantin Funda şi Florin Adam) s-a impus cu 3-1 (1-0).
 
Au marcat Raimond Fița (14), Andrei Ciornea (71) și Adrian Decu (79), respectiv D. Grigore (61).
 
În prima repriză, la 1-0 pentru gazde, Unirea a ratat o lovitură de la 11 m.

 
Formaţia gazdă a avut o evoluţie foarte bună şi a reuşit o surprinzătoare victorie, calificându-se în faza a IV-a din Cupa României, lucru remarcabil pentru o formație din Liga a 4-a, în care toți fotbaliștii joacă după ce termină orele de serviciu. CS Năvodari va evolua tot pe teren propriu în faza a IV-a, programată pe 8 septembrie, se arată pe pagina de Facebook a CS Năvodari.

„11“-le de start al gazdelor a fost: Zaharia – Acasandrei, Romaşcanu, Năstase, Evdochim, Decu, Bujor, Chihaia, Crecan, Ciornea, Fiţa. Au mai jucat Dragu, Lazăr, Denis Radu şi Beu.   

Unirea (antrenor, Dumitru Faitaş) a început meciul cu: Anca-Trip – Nicola, Băjan, Căruţă, Carabela, Jerdea, C. Zamfir, D. Grigore, Chiriţoiu, D. Mureşan, Costache. Rezerve: L. Mihai, Cărăruş, I. Ursu, Damaşcan.


Este o victorie foarte importantă pentru noi, având în vedere diviziile în care evoluează cele două echipe. Băieţii noşri s-au mobilizat foarte bine, a declarat Constantin Funda. 


În primele faze din Cupa României, CS Năvodari a eliminat Gloria Albești (Liga a 3-a), cu 4-0 și Axiopolis Cernavodă cu 3-0 la masa verde, după ce Axiopolis (care, în sezonul trecut, a jucat tot în Liga a 3-a), s-a desființat.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii