Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culturistul fenomen de la Năvodari! Vasile Şerban a trecut de 70 de ani, dar braţele sale tot de fier au rămas

ro

21 Apr, 2021 00:00 7642 Marime text
  • Vasile Şerban are în palmares 16 titluri de campion național la masters, dar e și medaliat balcanic și european.
 

Celebrul culturist veteran din Năvodari Vasile Şerban a trecut de 70 de ani, dar nu-şi arată deloc vârsta. Practicarea culturismului şi stilul său sănătos de viaţă îl menţin în continuare pe multiplul campion într-o formă excelentă pentru etatea sa, dovadă şi imaginile pe care le-a postat recent pe Facebook.

„Braţ de 70,5... ani!”, este mesajul cu care Vasile Şerban a însoţit două imagini cu braţul său de fier, care au devenit imediat virale, prietenii şi fanii săi grăbindu-se să-l felicite pentru fizicul său şi pentru longevitatea pe care o are în sportul clădirii corpurilor herculeene.

„Să trăiască nea Vasile, mare caracter!”, „Felicitări, maestre! Mulţi ani înainte tot aşa! Respect!”, „Un model de urmat în viaţă!”, „Suuuper! Vă pup, nea Vasile! Să vă ţină Dumnezeu sănătos!”, „Spor la treabă!”, „Power!”, „Mulţi ani şi centimetri înainte!”, „Să trăieşti, nea Vasile, tot puternic!”, „Pentru noi, ăştia tineri, un exemplu de urmat!”, „Odată cu vârsta, apare şi calitatea”, „De 70,5 ani, dar mereu împrospătat”, „Cu siguranţă, stârniţi invidia celor tineri, are cred că culturismul este ceva «pe repede înainte», iar, după două luni de antrenamente, maxim trei, renunţă”, „Boss de boss, ce mai...”, „Încă un exemplu că sport se poate face la orice vârstă. Ce mai comentează cârcotaşii acum?”, „Neava, eşti tanc rusesc! Respect” sau „Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi mulţi ani şi să păstrezi braţul ca stânca!”, au fost câteva dintre comentariile de pe reţeaua de socializare.

Campionul, care e legitimat la Power Gym Constanța, are în bogatul său palmares, pe lângă 16 titluri de campion naţional la masters, printre altele, o medalie de aur și una de bronz la Campionatul Balcanic, medalia de bronz la Campionatul European, locul patru la Campionatul Mondial, dar și titlul de campion absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei. De-a lungul anilor, Vasile Şerban a participat la multe show-uri şi emisiuni de televiziune, trupul său bine lucrat făcând de fiecare dată senzaţie.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Vasile Şerban)


Citeşte şi:

Culturistul campion din Năvodari
Vasile Şerban, alături de legendarul Dorian Yates, de şase ori Mr. Olympia


Vasile Șerban, culturistul fără vârstă, la 70 de ani! E de 16 ori campion național, dar și medaliat balcanic și european
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii