Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Șerban, culturistul fără vârstă, la 70 de ani! E de 16 ori campion național, dar și medaliat balcanic și european

ro

24 Sep, 2020 00:00 12119 Marime text
  • Vasile Șerban locuiește în Năvodari și e legitimat la Power Gym Constanța.
  • Celebrul culturist a apărut și la show-ul TV „Românii au talent“.
  • Vasile Șerban are și o clasare pe locul patru la Campionatul Mondial.
 

Exemplu de longevitate sportivă, cunoscutul culturist din Năvodari Vasile Șerban, de 16 ori campion național la veterani, împlinește joi, 24 septembrie, 70 de ani.

Practicarea regulată, de atâția ani, a culturismului și modul cumpătat de viață l-au dus pe Vasile Șerban la o formă fizică de invidiat, nu numai pentru vârsta sa, ci și pentru vârste mai mici. Campionul, care e legitimat la Power Gym Constanța, mai are în bogatul său palmares, pe lângă cele 16 titluri interne, printre altele, o medalie de aur și una de bronz la Campionatul Balcanic, medalia de bronz la Campionatul European, locul patru la Campionatul Mondial, dar și titlul de campion absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei.


A uimit și la „Românii au talent“

De-a lungul anilor, Vasile Şerban a participat la multe show-uri şi emisiuni de televiziune, trupul său bine lucrat făcând de fiecare dată senzaţie. Ultima sa apariţie de pomină a fost în luna martie a anului trecut, la „Românii au talent“. Sportivul a apărut pe scenă cu o chitară şi a început să cânte o melodie folk, „Pentru dragostea din vis“, scrisă de Dionisie Dubinciuc. Văzându-i stânjeniţi pe membrii juriului, care nu ştiau cum să-i spună că nu este pentru showul „Românii au talent“, din punct de vedere vocal, Şerban s-a oprit şi le-a spus acestora: „Cred că nu-i pentru mine, după cum vă uitaţi la mine”. „Da, aşa este. E o idee bună”, s-a grăbit să-i răspundă Mihai Petre. Ce-a urmat i-a luat total prin surprindere pe cei din sală. Vasile Şerban s-a dezbrăcat şi i-a uimit pe toţi cu trupul său. Cu patru de Da, Vasile Şerban a mers mai departe.
 

Prezent la „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“.

De asemenea, în 2017, celebrul culturist veteran din Năvodari a participat la emisiunea de televiziune de la Antena 1 „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“. În cadrul show-ului, prezentat de Dan Negru, mai multor persoane trebuia să li se ghicească vârsta, iar Vasile Şerban a fost una dintre acestea, ca şi cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Marcel Pavel.


Sursa foto: Facebook (Vasile Șerban)


Citește și:

La aproape 70 de ani, culturistul Vasile Șerban a cucerit al 16-lea titlu de campion național (document)

Campionul și chitara sa Celebrul culturist Vasile Șerban cântă „Te uită cum ninge decembre“. „Super tare, maestre!“ (video)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii