Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimă CSS1 Constanța a cucerit 12 medalii la Campionatul Național Școlar. Patru dintre distincții au fost de aur (GALERIE FOTO)

ro

27 Apr, 2022 00:00 2424 Marime text

 
  • La competiția de la Craiova, au urcat pe locul întâi Eva Mateescu, echipa feminină de floretă, echipa masculină de spadă și formația feminină de spadă.
 
La Craiova s-a desfășurat Campionatul Național la scrimă, iar printre echipele cele mai medaliate din concurs s-a numărat și CSS1 Constanța, care a cucerit 12 medalii în probele de spadă și floretă, masculin și feminin, individual și pe echipe.
 
Patru dintre cele 12 medalii au fost de aur. Au urcat pe locul întâi Eva Mateescu (la floretă individual), echipa feminină de floretă (Eva Mateescu, Irina Bănică, Ioana Agbaș), echipa masculină de spadă (Mihai Ghencea, Flavius Papp, Luca Iliuță) și formația feminină de spadă (Elena Bajdu, Irina Bănică, Ioana Agbaș). Au mai urcat pe podium: locul 2 - Mihai Ghencea - (la floretă masculin), Elena Bajdu (la spadă feminin); locul 3 - Irina Bănică (la floretă feminin), Flavius Papp (la floretă masculin), Mihai Ghencea și Flavius Papp (la spadă masculin), a doua echipă feminine de floretă (Irina Nicea, Alexandra Cocoș, Elena Bajdu) și echipa masculină de floretă (Mihai Ghencea, Flavius Papp, Luca Iliuță). Sportivii sunt pregătiți de Ion Nițulescu și Monica Marinescu. „Copiii au avut evoluții deosebite, iar rezultatele au fost în consecință“, a declarat Ion Nițulescu. 
 
Spadasinii de pe litoral au participat și la Campionatul Național de tineret în proba de spadă, întrecere disputată la București. Reprezentanții CSS1 Constanța și ai CS Farul Constanța au vârste mai mici decât limita categoriei tineret (23 de ani), 17 ani, respectiv 18 ani. Chiar dacă nu au urcat pe podium, ei au evoluat bine și au obținut clasări bune: CS Farul - locul 7 la echipe feminin (Roxana Bulborea, Theodora Ion, Mara Ismăileanu, Casandra Rezeanu), Ștefan Sita (CSS1) - locul 8 la individual, Theodora Ion - locul 9 la individual, CSS1 - locul 10 la echipe masculin (Raul Adoranti, Ștefan Baciu, Mihai Ghencea, Ștefan Sita), CS Farul - locul 13 la echipe masculin (Teodor Gogu, Horia Nistor, Andrei Papp, Dimu Purcărea). Spadasinii de la CS Farul sunt antrenați de Mihaela Ion.              
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța)
 
Citește și:
 
„Cupa Primăverii“ la scrimă și-a atins scopul. Sportivii de la CS Victoria Cumpăna, rezultate bune (GALERIE FOTO)
 
Scrimă
La Campionatul European, Florin Mirică, de la CS Farul Constanța, a trecut de grupe și a disputat două meciuri pe tabloul principal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii