Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia a învins o contracandidată la locurile de cupe europene. „Vrem să ne îndeplinim obiectivul al doilea an la rând“ (galerie foto)

ro

12 Nov, 2021 00:00 1839 Marime text

 
  • Florin Voinea a menționat că a fost un meci disputat, gazdele învingând o echipă foarte bună a campionatului.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia (antrenori, Florin Voinea și Radu Began) a realizat o nouă victorie în Divizia A1, trecând pe teren propriu, în etapa a cincea, de CSM Lugoj, cu scorul de 3-1 (25-23, 25-23, 20-25, 25-19). 
 
Florin Voinea a menționat că a fost un meci disputat, gazdele învingând o echipă foarte bună a campionatului. „Mă bucur foarte mult că am reușit să ridicăm nivelul de joc, astfel încât să obținem această victorie împotriva unei echipe foarte bune. Se vede că a investit, au adus jucătoare valoroase și cu siguranță este o contracandidată a noastră la locurile de cupe europene. Suntem în primele patru - cinci echipe și aici ne dorim să rămânem până la finele sezonului. Acesta este obiectivul nostru și ne-am bucura foarte mult să-l realizăm și în al doilea an la rând“, a punctat tehnicianul.
 
„S-a simțit că a fost un meci greu cu CSM Lugoj, știam că întâlnim o echipă bună, îmi permit să spun valoric egală cu noi. Mă așteptam să avem și căderi, chiar dacă am început în forță. Voiam să câștigăm cu 3-0 și să încheiem repede conturile, dar știindu-le la fel de valoroase, ne așteptam la o replica bună din partea lor“, a menționat voleibalista Alexandra Trică.
 
În etapa viitoare, CS Medgidia va întâlni Dacia Mioveni, sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 18.30. „Urmează un meci împotriva unei echipe nou-promovate, Dacia Mioveni, dar una cu pretenții foarte mari, care a investit și care are multe jucătoare străine. Cred eu că trebuie doar să ne respectăm statutul de favorită în acest meci și să ne menținem un nivel de joc la fel de ridicat, pentru a putea să avem pretenții la cele trei puncte“, a spus Florin Voinea. „Nu-mi place să subestimez echipele cu care vom juca, orice formație poate furniza surprize. Este un meci mai ușor decât cel cu Lugoj însă nu este cea mai ușoară partidă“, a menționat și Alexandra Trică.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Volei
CS Medgidia, victorie în patru seturi cu CSM Lugoj
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii