Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Convocată la Naţională Phoenix - Ştiinţa Constanţa s-a luptat cu Târgovişte pentru a o ţine pe Ecaterina Armanu la Constanţa

ro

19 Oct, 2018 00:00 1696 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix - Ştiinţa Constanţa merge ceas în seria B a Ligii Naţionale, câştigând toate cele trei meciuri jucate până acum în competiţie. Ultimul succes, 74-42 pe litoral cu CSM CSU Oradea, partidă la finele căreia Ecaterina Armanu, proaspăt convocată la echipa naţională de senioare, a spus: „A fost un meci bun al nostru. Am început cam prost, dar după aceea am reuşit să ne adunăm. A fost o victorie frumoasă. În repriza a doua, am jucat foarte bine. Ne-am motivat una pe alta şi ne-am făcut jocul obişnuit. Pentru mine, convocarea la echipa naţională e ceva ce nu pot descrie în cuvinte. O oportunitate extraordinară. De-abia aştept! Toate partidele sunt grele şi trebuie să le jucăm pe fiecare ca şi cum ar fi ultimul. Mă gândesc să joc cât mai bine şi să mă concentrez. În campionat, vrem să câştigăm toate meciurile. Suntem cea mai bună echipă şi vrem să ajungem în prima grupă valorică“.
 
Cristian Mănăstireanu, preşedintele CS Phoenix - Ştiinţa, a dezvăluit că cei de la lotul naţional s-au interesat de Ecaterina Armanu, în vederea convocării sub tricolor, încă de anul trecut. „În meciul cu Oradea, pornirea noastră a fost puţin greoaie, dar până la urmă totul s-a terminat cu bine. Aveam încredere în fetele noastre. Până la pauză, a fost un echilibru, iar apoi totul a curs în avantajul nostru, rezultând diferenţa de pe tabelă. Am obţinut a treia victorie din tot atâtea meciuri, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu ne deconectăm. Trebuie să muncim în continuare şi să avem răbdare, că rezultatele vor apărea. Suntem onoraţi şi mândri după convocarea la lotul de senioare a Ecaterinei Armanu, în premieră pentru Phoenix-Ştiinţa. Îi mulţumim selecţionerului. Am fost sunat de anul trecut, în legătură cu Ecaterina, în vederea întineririi lotului naţional. Ştiam din 2018 că e posibil ca Ecaterina să fie convocată. E o jucătoare tânără şi de perspectivă. Ne-am luptat cu Târgovişte ca să putem s-o ţinem la Constanţa şi în acest an“, a arătat Cristian Mănăstireanu.
 
Sursa foto: Facebook (CS Phoenix - Ştiinţa)
 
Citeşte şi:
 
Al treilea succes Baschetbalistele de la Phoenix-Știința Constanța, victorie și cu CSM CSU Oradea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii