Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Ecaterina Armanu, de la Phoenix Ştiinţa, la echipa naţională „Va fi o experienţă deosebită. Abia aştept să merg“

ro

02 Nov, 2018 00:00 1563 Marime text
Baschetbalista Ecaterina Armanu, de la Phoenix Ştiinţa Constanţa, aşteaptă cu nerăbdare acţiunea din această lună a echipei naţionale de senioare a României, la care a fost şi ea convocată.
 
Este vorba despre ultimele două jocuri din campania de calificare la Women's EuroBasket 2019. România dispută cele două confruntări, cu Franţa (pe 17 noiembrie, de la ora 19.00) şi cu Finlanda (pe 21 noiembrie, de la ora 20.00) pe teren propriu, la Cluj, în sala „Horia Demian“. Pregătirea centralizată pentru această acţiune demarează pe 12 noiembrie, la Cluj. Ecaterina Armanu a fost convocată în premieră la reprezentativa de senioare a României.
 
„Sunt foarte bucuroasă. Abia aştept să merg la lot. Va fi o experienţă deosebită. Chiar dacă nu mai avem şanse de calificare, meciurile cu Franţa şi Finlanda sunt importante, iar pe jucătoarele noi ne va ajuta să prindem experienţă la Naţionala mare“, a declarat Ecaterina Armanu.
 
În ultimul meci din Liga Naţională, seria B, Phoenix Ştiinţa a realizat a cincea victorie din cinci meciuri, trecând la Constanţa de CSM Tg. Mureş cu 73-61 (23-18, 19-13, 10-14, 21-16).
„Am început destul de greu, după care ne-am revenit. Au avut apoi şi adversarele o revenire, însă în final victoria ne-a aparţinut nouă. Suntem cea mai bună echipă din grupa B şi vrem să câştigăm toate partidele“, a spus Ecaterina Armanu. „Am avut un meci foarte greu, având în vedere experienţa adversarelor. Tg. Mureş şi Alexandria sunt cele mai experimentate echipe din grupa noastră. Ne bucurăm că meciul s-a terminat cu bine pentru noi“, a arătat Cristian Mănăstireanu, preşedintele clubului constănţean.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa, cinci victorii din cinci. Au învins şi CSM Tg. Mureş​

Convocată la Naţională Phoenix - Ştiinţa Constanţa s-a luptat cu Târgovişte pentru a o ţine pe Ecaterina Armanu la Constanţa​

Ecaterina Armanu, sub tricolor Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa joacă astăzi la Constanţa în Liga Naţională
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii