Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalista Phoenix Ştiinţa de la Naţională Ecaterina Armanu, debut contra Franţei. Meciul împotriva Finlandei - chiar de ziua sa! (galerie foto)

ro

20 Nov, 2018 00:00 1782 Marime text
Baschetbalista Ecaterina Armanu, de la Phoenix Ştiinţa Constanţa (echipă din Liga Naţională, grupa B) a debutat în echipa naţională de senioare a României în partida de la Cluj contra Franţei, vicecampioană europeană. Meciul a contat pentru calificarea la FIBA Womens EuroBasket şi le-a revenit franţuzoaicelor, scor 90-61 (21-18, 21-13, 27-14, 21-16). Miercuri, 21 noiembrie, tricolorele susţin un nou meci în calificări, tot la Cluj, cu Finlanda, chiar când Ecaterina Armanu îşi serbează ziua de naştere!
 
Formată din Cristiana Cutaş, Andreea Beldian, Adelina Duţă şi Bianca Fota, echipa de baschet 3X3 a Phoenix Ştiinţa s-a impus în trei dintre primele patru turnee care au deschis circuitul de 3X3 din Cupa României, dominând destul de clar ostilităţile din Arena de Baschet din Bucureşti. Echipa de pe litoral a câştigat ultimul turneu (cu punctaj maxim), trecând în finală de FCC ICIM CSB Arad, scor 19-12, acelaşi cu care triumfase în ultimul act din primul turneu!
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Baschet)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii