Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix Constanţa a ţinut un singur sfert contra campioanei Cristian Mănăstireanu - „N-ai cum să te lupţi cu un lot atât de puternic“

ro

15 Feb, 2019 00:00 2108 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa (nou promovată) a cedat, scor 41-81, pe teren propriu, în disputa cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, campioana României, în etapa a noua a Grupei Roşii din Liga Naţională. Cristian Mănăstireanu, preşedintele clubului de pe litoral, a subliniat forţa adversarelor, dar a menţionat şi problemele medicale pe care le-au întâmpinat în timpul partidei Vladinka Erak şi Ecaterina Armanu.
 
Oaspetele au condus şi la pauză, cu 44-25, după ce primul sfert se încheiase la egalitate, 18-18. În rest, în celelalte sferturi s-au impus jucătoarele de la Sf. Gheorghe: 26-7, 23-6, 14-10. „Am ţinut un singur sfert. Vladinka Erak a jucat două minute, acuzând probleme cu spatele. N-am mai putut conta astfel pe pivot, ceea ce ne-a afectat foarte mult jocul. Manu a acuzat şi ea probleme în timpul meciului. N-ai cum să te lupţi cu un lot atât de puternic. Sf. Gheorghe e singura echipă care a reprezentat România în cupele europene. Cred că va juca fără probleme finala cu Satu Mare, meci pe care cred că îl vor şi câştiga. Noi ne dorim foarte mult să ne calificăm în turneul Final Four al Cupei României. Ne concentrăm pe meciul cu Alexandria şi sperăm ca tot lotul să fie valid. să nu mai avem probleme neprevăzute de efectiv ca la partida cu Sepsi“, a declarat Cristian Mănăstireanu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța, eșec în propriul fief în fața campioanei României 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii