Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce s-a întâmplat cu avantajul Simonei Halep în clasamentul WTA , înainte de debutul la Sydney Open

ro

07 Jan, 2019 16:50 1418 Marime text
Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 62 în fruntea clasamentului WTA, dar avansul ei faţă de ocupanta locului secund, germana Angelique Kerber, a scăzut de la 1.046 de puncte la 766 de puncte, după ce jucătoarea română nu şi-a apărat titlul de anul trecut de la Shenzhen, scrie digi24.ro.

Prin această clasare, Halep va fi cap de serie numărul 1 la Australian Open, primul grand slam al anului, dar nu mai este sigură de locul I decât încă două săptămâni. Ea îşi poate pierde primul loc în ierarhia jucătoarelor profesioniste la 28 ianuarie, după Australian Open, unde are de apărat finala jucată în 2018. Până la Australian Open, Halep va juca la Sydney. Primul meci al româncei este programat pentru miercuri, 9 ianuarie, ora urmând să fie anunțată de organizatori.

În partea sa superioară, clasamentul WTA a suferit modificări după primele turnee din acest an. Japoneza Naomi Osaka a urcat de pe locul 5 pe locul 4. Americanca Sloane Stephens a urcat şi ea, de pe locul 6 pe 5, în timp ce ucraineanca Elina Svitolina a coborât de pe locul 4 pe 6.

Sportivele cehe Karolina Pliskova şi Petra Kvitova au făcut schimb de locuri, prima urcând pe locul 7, iar cea de-a doua a coborât pe locul 8.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii