Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce premii au de câştigat spectatorii la meciul de volei Tomis - Fenerbahce

ro

13 Nov, 2012 03:30 1644 Marime text
volei.jpgSerhan Cadâr, directorul executiv al echipei de volei masculin CVM Tomis Constanţa, a anunţat ieri că posesorii de bilete de la partida din Liga Campionilor cu Fenerbahce Istanbul vor participa la o tombolă, unde pot câştiga un televizor, un DVD player şi un prăjitor de pâine. Meciul se joacă joi, 15 noiembrie, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 20.30, biletul de intrare costând 10 lei. De asemenea, fiecare şcoală din judeţ care va dori să aducă elevi la meci va beneficia de transport şi acces gratuite.

„Am avut evoluţii bune până acum în competiţie, dar nu am obţinut nicio victorie. Meciul cu Fenerbahce este foarte important pentru noi, are o încărcătură extrem de mare. Cred că putem câştiga, dacă vom avea şi sprijinul publicului", a spus Serhan Cadâr. Oficialul constănţean a dezvăluit că a primit o cerere de 15 bilete şi zece tichete VIP de la sponsorul Ligii Campionilor, „ceea ce ne dă motive de mândrie. Înseamnă că s-a auzit de noi şi de ce am reuşit până acum".

Partida Tomis - Fenerbahce contează pentru grupa E a competiţiei, iar cele două echipe nu au acumulat niciun punct până acum. Clasamentul este următorul: 1. PGE Skra Belchatow - 6p, 2. Dinamo Moscova - 6p, 3. Fenerbahce - 0p, 4. Tomis - 0p.

„Fenerbahce este o echipă foarte bună, însă în momentul de faţă nu traversează o perioadă foarte bună. Vom încerca să profităm de acest lucru şi să fructificăm fiecare şansă care ni se va oferi", a spus antrenorul principal al Tomisului, Radovan Gacic, care se confruntă cu două probleme de lot, extrema Milos Terzic şi centrul Andrei Laza, care se pare că vor fi refăcuţi însă până la ora meciului.

„De dubla cu Fenerbahce se leagă speranţele noastre. Putem câştiga la Constanţa. Echipa turcă nu e într-o formă grozavă, nici în Liga Campionilor, nici în campionat, astfel că vom încerca să ne ţinem tare de ei. O victorie a noastră joi ne poate duce în Cupa CEV. Ne bazăm mult şi pe sprijinul publicului", a declarat şi extrema Dan Borota, căpitanul echipei. „Vom avea un meci greu, contra unei formaţii puternice. Ne-am pregătit însă bine şi suntem gata de victorie. Avem şanse să câştigăm", a menţionat universalul finlandez Olli-Pekka Ojansivu, unul dintre cei mai buni jucători de la Tomis în acest start de campionat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii