Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce notă a primit Simona Halep pentru prestația de la Australian Open

ro

28 Jan, 2019 22:06 1533 Marime text
Simona Halep (27 de ani) a ajuns până în optimile de finală de la Australian Open, acolo unde a fost eliminată de Serena Williams, scor 1-6, 6-4, 4-6, informează digisport.ro. 

În urma acestui rezultat, Halep a pierdut și primul loc WTA, fiind depășită atât de Naomi Osaka, câștigătoarea Australian Open, cât și de Petra Kvitova, finalista din acest an.

Pentru parcursul din acest an, Simona Halep a primit nota 6 pentru prestația de la primul turneu de Grand Slam al anului. 

"Simona Halep a trebuit să-și apere onoarea celor 64 de săptămâni petrecute în fruntea clasamentului în fața celei considerate de mulți a fi adevărata lideră. A încercat. Și într-un fel a reușit. Cu greu. A câștigat chiar și un set. Dar rezultatul a fost același ca întodeauna. Simona Halep s-a predat în fața Serenei Williams, cedând prima poziție a clasamentului unei tenismene în vârstă de 21 de ani, care a reușit deja ceea ce Simona a izbutit doar o dată în 10 meciuri: s-o învingă pe Serena", au scris cei de la Eurosport.


Câștigătoarea trofeului, Naomi Osaka, a primit nota 10, în timp ce Petra Kvitova a obținut nota 9. 

Simona Halep nu mai este liderul WTA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii