Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce competiții sportive sunt programate în acest sfârșit de săptămână la Constanța. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine

ro

24 May, 2018 09:32 1586 Marime text
În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate, au transmis reprezentanții IJJ Constanța
 
Astăzi, 24 mai,  jandarmii se vor afla în zona Sălii Sporturilor unde va avea loc partida de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi S.C.M. Politehnica Timişoara, începând cu ora 18.00.
 
Vineri, 25 mai, cu începere de la ora 18.00.  jandarmii vor fi prezenţi în faţa Casei de Cultură din Mangalia, unde va avea loc evenimenul cultural-artistic „Balul Absolventului”, dedicat absolvenţilor de liceu.

Tot mâine, va fi asigurată ordinea publică şi protecţia participanţilor la un marş de protest organizat în jurul Parcului Tăbăcărie, în intervalul orar 18.00-22.00,  dar şi la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă şi A.F.C. Buzău.

Sâmbătă, 26 mai, în intervalul orar 15.30-21.30,  jandarmii constănţeni  se vor afla la Nisipari, având în atenţie desfăşurarea în condiţii de siguranţă a sărbătorii tradiţionale intitulată „Întâlnirea Fiilor Satului”.

Tot sâmbătă, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la „Crosul Copiilor” ce va avea loc între staţiunile Saturn şi Venus, dar şi la partida de fotbal dintre echipele  A.S.S.C.S. Farul Constanţa şi A.C.S. Sportul Chiscani, ce se va disputa pe stadionul Farul din  mun. Constanţa, începând cu ora 18.00.

Duminică, 27 mai, oamenii legii vor avea în vedere asigurarea climatului de normalitate civică la manifestările cultural-artistice prilejuite de sărbătorirea Zilelor Comunelor Torotman, Pecineaga,  Fântânele, Rasova, dar şi la gala de arte marţiale „Urban Legend 4”, ce va avea loc la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.00.
 

”Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului” - au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii