Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna Campionii secțiilor de gimnastică ritmică, lupte și fotbal, premiați (GALERIE FOTO)

ro

19 Jul, 2022 11:11 1644 Marime text
 
  • Reprezentanții structurii sportive din județul Constanța au obținut rezultate deosebite în competiții și luna trecută.
 
Sportivii campioni ai Clubului Sportiv Victoria Cumpăna din cadrul secțiilor de gimnastică ritmică, lupte și fotbal au fost premiați pentru rezultatele foarte bune obținute în competițiile desfășurate în luna iunie.
 
Secția de lupte, coorodonată de antrenorul Vasile Vicol, a participat în perioada 20 - 26 iunie 2022 la Campionatul Național Individual de Lupte și Aptitudini Specifice, desfășurat la Costinești, obținând patru medalii de aur, o medalie de argint și opt medalii de bronz.
 
Gimnastele coordonate de antrenor Vlad Elena și Cerbula Luiza au participat în perioada 24 - 26 iunie 2022 la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică - Junioare II și III, desfășurat la Ploiești, obținând trei medalii de aur, două medalii de argint și patru medalii de bronz.
 
De asemenea, sportivii grupelor de juniori din cadrul secției de fotbal, pregătite de antrenorul Vasilică Cristocea, au primit treninguri de prezentare și echipament complet de joc.
 

Mulțumim sponsorului, locuitor al comunei noastre, pentru sprijinul acordat sportului cumpănean!
 
Felicitări copiilor, părinților și antrenorilor pentru rezultate! Cumpăna este mândră de voi!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

La festivitatea de premiere au participat Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, Florin Neagu, viceprimarul localității, Elena Frîncu, președintele Consiliului Director al CS Victoria Cumpăna și cetățean de onoare al comunei, și Ion Răuță, directorul CS Victoria Cumpăna.

Citește și:

Micile gimnaste de la CS Victoria Cumpăna, din nou pe podium la Naționale (GALERIE FOTO)

Luptătorii de la Victoria Cumpăna, din nou pe podium la lupte. „Mica noastră localitate, un izvor inepuizabil de campioni“ (GALERIE FOTO)

PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii