Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Anghel - "Nu trebuie să ne apese presiunea tribunelor"

ro

29 Sep, 2012 01:00 2137 Marime text

anghel.jpgCătălin Anghel, antrenorul principal al echipei FC Viitorul Constanța, a declarat, ieri, că echipa sa nu trebuie să fie apăsată de atmosfera deosebită pe care o creează în Giulești suporterii Rapidului.

Constănțenii întâlnesc duminică Rapidul în campionat, iar Anghel spune că, deși formația gazdă e favorită, jocul pornește de la 0-0, Viitorul propunându-și să nu piardă contra echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău.

"Ne confruntăm cu o formație de tradiție, valoroasă, condusă de pe margine de un tehnician foarte bun. Nu avem însă nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Avem nevoie de sacrificiu și concentrare. Eliminarea din Cupă e dureroasă, dar nu e timp de lamentări. Am fi vrut să ne calificăm în optimi, dar acum, că am ieșit din această competiție, trebuie să ne concentrăm asupra campionatului", a arătat Anghel.

Veteranul Nicolae Dică este de părere că, dacă nu îi vor pune probleme Rapidului, tinerilor jucători ai Viitorului le va fi greu să reziste în Giulești, o arenă cu o atmosferă frumoasă. Dică se bazează pe moralul foarte bun al echipei sale, neînvinsă de patru etape, și pe creșterea experienței, lucru care s-a văzut în ultima vreme "ca joc și atitudine".

"Suntem pregătiți să jucăm și să câștigăm, chiar dacă vom întâlni o echipă cu rezonanță în fotbalul românesc. Avem însă o echipă unită, valoroasă, cu jucători dornici de afirmare, astfel că eu sunt optimist că vom obține un scor bun. Avem cea mai bună apărare din campionat și ne dorim să ne păstrăm acest atu și după meciul cu Rapidul", a declarat fundașul Sebastian Mladen.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii