Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpitanul Naţionalei României Florentina Olar Spânu, din Constanţa, joacă în Liga Campionilor contra echipei Manchester City

ro

21 Feb, 2017 00:00 3312 Marime text
Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, constănţeanca Florentina Olar Spânu, înfruntă cu echipa sa de club, Fortuna Hjorring, din Danemarca, echipa engleză Manchester City în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. 

Prima manşă a acestei faze se joacă în Danemarca, pe 23 martie, iar returul a fost programat o săptămână mai târziu, în Anglia. În optimi, Fortuna a eliminat cu scorul general de 4-1 formaţia italiană Brescia (1-0 în deplasare şi 3-1 acasă), în vreme ce Manchester City a trecut de formaţia daneză Brondy, scor general 2-1 (1-0 acasă, 1-1 în deplasare). Celelalte partide din sferturi sunt Rosengard (Suedia) - FC Barcelona (Spania), Bayern Munchen (Germania) - PSG (Franţa) şi Wolfsburg (Germania) - Lyon (Franţa). În vârstă de 31 de ani, Florentina Olar Spânu poartă banderola de căpitan şi la Fortuna Hjorring şi a fost declarată cea mai bună jucătoare din campionatul Danemarcei.
 
Sursa foto: Facebook (AOK Nordost)

Citeşte şi: 

Calificare în sferturi cu Fortuna Hjorring: Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, a marcat în Liga Campionilor

Florentina Olar Spânu, căpitanul echipei naţionale: Cea mai bună fotbalistă a campionatului danez este din Constanţa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii