Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când joacă HC Dobrogea Sud Constanţa ultimele trei meciuri din acest sezon

ro

23 Apr, 2021 00:00 2763 Marime text
  • La turneul de la Bucureşti este programat şi meciul decisiv cu Potaissa Turda.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a încheiat cu punctaj maxim, în urma a trei victorii, turneul de la Cluj-Napoca al Diviziei Naţionale, în care a învins inclusiv liderul clasamentului, Dinamo Bucureşti.
 
Acest meci a fost al doilea din turneu, fiind urmat, la doar 16 ore distanţă, de partida cu CSU din Suceava, pe care „delfinii” au câştigat-o dramatic, în ultimele secunde, cu 22-21. „Am știu că, după derby-ul cu Dinamo, avem doar 16 ore și mi-a fost frică de acest meci, pentru că era oboseală mare. Am jucat și fără cel mai bun marcator al nostru, Vitaly, dar contează că am luat 3 puncte”, a declarat antrenorul Djordje Cirkovic, potrivit site-ului oficial al clubului. 
 
„După meciul cu Dinamo, am jucat foarte devreme cu Suceava. Un meci extrem de dificil, cu o echipă arțăgoasă, care aleargă foarte bine și ține un ritm constant 60 de minute. Am avut probleme, ne-am chinuit pâna la ultima fază, dar am câștigat”, a spus conform aceleiaşi surse şi handbalistul Daniel Susanu.
 
Preşedintele HCDS, Ionuţ Stănescu, a menţionat: „Un meci foarte greu, pe care l-am câștigat. Important este că am terminat turneul cu 9 puncte și că să suntem în grafic pentru locul 2. Mergem înainte, meciul decisiv cu Turda ne așteaptă la ultimul turneu”.
 
HC Dobrogea Sud dispută ultimele trei meciuri din acest sezon la turneul de la Bucureşti, în sala Rapid, astfel: în etapa a 28-a - cu Potaissa Turda (sâmbătă, 8 mai, de la ora 11.00, în în direct la TVR2); în etapa a 29-a - cu CSM Vaslui (luni, 10 mai, de la ora 14.45); în etapa a 30-a - cu HC Buzău 2012 (marţi, 11 mai, de la ora 13.10).  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citeşte şi:
 
HC Dobrogea Sud a învins dramatic CSU din Suceava, la turneul de la Cluj-Napoca

Liderul Dinamo, învins de HC Dobrogea Sud
Djordje Cirkovic - „O victorie care contează pentru orgoliu, pentru moralul nostru”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii