Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a învins dramatic CSU din Suceava, la turneul de la Cluj-Napoca

ro

21 Apr, 2021 15:58 2648 Marime text
  • Formaţia de pe litoral a câştigat toate cele trei meciuri jucate sub Feleac.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a încheiat cu victorii pe linie turneul de trei meciuri de la Cluj-Napoca, penultimul din acest sezon al Ligii Naţionale.

După ce, ieri, „delfinii” au învins liderul clasamentului, Dinamo Bucureşti, astăzi au dispus de CSU din Suceava, scor 22-21 (11-10).
 

Am obținut a treia victorie la rând în turneul de la Cluj-Napoca și ne întoarcem acasă cu 9 puncte mari, care ne mențin în cursa pentru locul 2 în acest campionat. Băieții noștri au câștigat dramatic meciul cu CSU Din Suceava, disputat astăzi, în Sala Horia Demian, la mai puțin de 24 de ore după derby-ul de aseară cu Dinamo! Echipa noastră s-a impus grație unui gol senzațional marcat în ultimele secunde, la 21 egal, și cu un jucător eliminat! Chikovani a trimis de la 9 metri o pasă direct în extremă la Andrei, care a prelungit spre Șandru, și acesta a finalizat din săritură, de pe centrul semicercului! O aeriană perfectă, care a înghețat tabela la 22-21! Sucevenii au încercat să înscrie, din repunere de la centru, în poarta goală, dar Susanu a blocat mingea și “delfinii” au încins hora bucuriei la centrul terenului. Djordje Cirkovic nu s-a putut baza pe interul rus Vitaly Komogorov, accidentat. Echipa noastră a intrat cu un avantaj minim la pauză, 12-11, și s-a menținut la conducere, având șansa desprinderii, la 17-15, în minutul 45 și 20-18, în minutul 52. Suceava a egalat cu 40 de secunde înainte de finalul partidei, dar “delfinii” au avut ultimul cuvânt., se arată pe site-ul oficial al HCDS.

Au evoluat:
 
CSU Din Suceava (antrenori, Adrian Chiruț şi Bogdan Șoldănescu): Grigoraș, Makaria - Popia 5 goluri, Kostadin 4, Manjic 3, Furak 2, Loic 2, Juverdianu 1, Sadovyi 2, Kobzii 1, Anton 1, Lupu.
 
HC Dobrogea Sud (antrenori, Djordje Cirkovic şi George Buricea): Iancu, Vasile - Chiuffa 6 goluri (1x7m), Ilie 4, Șandru 3, Andrei 3, Nistor 2, Chikovani 2, Susanu 1, Ignat 1, Buricea.
 

După victoria cu Dinamo şi doar 17 ore de odihnă, băieţii noştri au avut un test greu azi cu Suceava, dar pe care l-au trecut cu bine.
 
Cu 12 victorii în ultimele 13 meciuri, „delfinii” sunt pe locul 2 acum, iar ultimul turneu va avea loc în perioada 8-11 mai, când vom întâlni Turda, Vaslui şi Buzău (etapele 28-30).
 
Vă mulţumim că aţi fost alături de echipă şi suntem foarte fericiţi că am încheiat turneul cu maximum de puncte!
 
Bravo, Constanţa!, este şi mesajul de pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii