Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Campionatul European de Natație Bianca Costea, în finală la 50 m liber. Eva Paraschiv, rezerva a doua la 100 m fluture

ro

06 Jul, 2022 11:27 1518 Marime text
 
  • Bianca a terminat lungimea de bazin cu a opta performanță din serii.


Înotătoarea originară din Galați Bianca Costea, legitimată la CSA Steaua Bucureşti (antrenori, soţii Câşlaru - Beatrice şi Eduard), dar elevă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa (dirigintă, Elena Colibășanu), s-a calificat astăzi în semifinala probei de 50 m liber de la Campionatul European pentru juniori, întrecere care e în desfășurare la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.
 
Bianca a terminat lungimea de bazin cu timpul de 25.89 s, a opta performanță din serii.
 
De asemenea, astăzi a înotat și Eva Paraschiv, de la Atena Sport Club Constanța (antrenor, Răzvan Florea), în seriile de la 100 m fluture.
 
Constănțeanca a evoluat în prima serie și a terminat cele două lungimi de bazin cu timpul de 1:02.01 min., urmând a fi a doua rezervă la semifinalele de după amiază.

UPDATE 1:

Tot astăzi, David Popovici a câștigat o nouă medalie de aur, la 200 m liber, al doilea său titlu la această competiție.

Tribunele din incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni s-au umplut azi pentru a-l vedea la lucru pe David, dar și pe ceilalți sportivi din echipa României. Iar David nu a dezamăgit pe nimeni. Dimpotrivă. David a fost extraordinar, a înotat așa cum știe el mai bine, a condus finala de la început și până la sfârșit și a adus o nouă medalie de AUR pentru România. Timpul său: 1:45.45 min. Iar evoluția lui David din această seară nu s-a încheiat. La ora 18:57, el va concura într-o nouă finală, alături de ștafeta combinată de 4x100 m liber!, se arată pe pagina de Facebook a FRNPM.

 
Ștafeta combinată de 4x100 m liber care va România pentru România este formată din David Popovici, Patrick-Sebastian Dinu, Bianca Costea și Rebecca-Aimee Diaconescu.

UPDATE 2: 

Bianca Costea s-a calificat în finală la 50 m liber, după ce a ocupat locul doi în semifinală, timpul înregistrat, 25,51 s, fiind al treilea din penultimul act. 

UPDATE 3:

Ștafeta combinată de 4x100 m liber, a României formată în finală din David Popovici, Patrick-Sebastian Dinu, Bianca Costea și Rebecca-Aimee Diaconescu, a cucerit medalia de argint!

Ștafeta tricoloră a încheiat finala cu timpul de 3:29.35 min., la foarte mică distanță de medaliata cu aur, Ungaria (3:28.83 min.). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Natație și Pentatlon Modern)

Citește și:

 
Natație
Constănțeanul Patrick Dinu, campion european de juniori. În ștafetă cu David Popovici și alți băieți de aur! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii