Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul European de Natație Patrick Dinu și Bianca Costea, în ștafeta combinată de 4x100 liber a României medaliată cu argint (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

06 Jul, 2022 21:13 1524 Marime text
 
  • Ștafeta tricoloră a încheiat finala cu timpul de 3:29.35 min., la foarte mică distanță de medaliata cu aur, Ungaria (3:28.83 min.).

O nouă medalie cucerită de România la Campionatul Europan de natație pentru juniori, care se desfășoară în această perioadă la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

Este vorba de argintul obținut de ștafeta combinată de 4x100 m liber, formată în finală din David Popovici, Patrick-Sebastian Dinu, Bianca Costea și Rebecca-Aimee Diaconescu.   

Pregătit de medaliatul olimpic Răzvan Florea, Patrick Sebastian Dinu a fost lansat în performanță de Atena Sport Club Constanța, iar în prezent este legitimat la CS Farul Constanța.

Înotătoarea originară din Galați Bianca Costea este legitimată la CSA Steaua Bucureşti (antrenori, soţii Câşlaru - Beatrice şi Eduard), dar elevă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa (dirigintă, Elena Colibășanu).

„Seara de miercuri s-a încheiat fantastic, cu o nouă medalie pentru România la Campionatul European de înot pentru juniori. În finala ștafetelor combinate de 4x100 m liber, România a cucerit medalia de argint. După un parcurs fantastic, ștafeta tricoloră a încheiat finala cu timpul de 3:29.35 min., la foarte mică distanță de medaliata cu aur, Ungaria (3:28.83 min.) Echipa României a fost formată în finală din David Popovici, Patrick-Sebastian Dinu, Bianca Costea și Rebecca-Aimee Diaconescu, iar în serii au mai concurat Ștefan Cozma, Anastasia Bako și Irina Preda. FELICITĂRI, ROMÂNIA!“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Natație și Pentatlon Modern)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii