Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Natație Constănțeanul Patrick Dinu, campion european de juniori. În ștafetă cu David Popovici și alți băieți de aur! (GALERIE FOTO)

ro

05 Jul, 2022 20:12 2186 Marime text
  • Sportivii tricolori au încheiat cursa cu timpul de 3:18.93.

Ștafeta României de 4x100 m liber masculin a cucerit medalia de aur, astăzi, la Campionatul European de juniori la natație, întrecere care se desfășoară la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

Din ștafeta din care nu a lipsit David Popovici a făcut parte și un sportiv constănțean, pregătit de medaliatul olimpic Răzvan Florea, Patrick Sebastian Dinu (lansat în performanță de Atena Sport Club Constanța, dar care este legitimat acum la CS Farul Constanța).

Patrick a înotat în ultimul schimb și a avut un finiș debordant, aducând aurul. România a câștigat duelul cu Marea Britanie pentru primul loc. 
 

Superb final al primei zile la Campionatul European de înot pentru juniori! Ștafeta României de 4x100 m liber masculin a cucerit medalia de AUR după o cursă de-a dreptul incredibilă. La mare bătălie cu Marea Britanie și Italia, băieții noștri au înotat fantastic și, împinși de la spate de un public memorabil, au terminat proba pe locul ÎNTÂI!

Sportivii noștri au încheiat cursa cu timpul de 3:18.93 min. și au declanșat nebunia în bazinul din incinta Complexului Sportiv de Natație din Otopeni.

Echipa a fost formată din David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu și Alexandru Constantinescu.

Iar imnul României a răsunat pentru întâia oară pentru sportivii noștri în bazinul din Complexul Sportiv de Natație din Otopeni.
FELICITĂRI BĂIEȚI!, este mesajul de pe pagina de pe pagina de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.  

O altă ștafetă a României prezentă în finală astăzi a fost cea de 4x100 liber feminin, care s-a clasat pe locul cinci.  

În componența Bianca Costea, Rebecca-Aimme Diaconescu, Irina Preda și Anastasia Bako, feteșe au realizat timpul 3:48.57 min.

Originară din Galați, Bianca Costea e legitimată la CSA Steaua Bucureşti (antrenori, soţii Câşlaru - Beatrice şi Eduard), dar este elevă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa (dirigintă, Elena Colibășanu).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Natație și Pentatlon Modern)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii