Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevă la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa Înotătoarea Bianca Costea va evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo

ro

02 Jul, 2021 18:29 4644 Marime text
 
  • În probele de natație de la JO, România va fi reprezentată de Robert Glință, Daniel Martin, David Popovici și Bianca Costea.
 
 
Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern a anunţat astăzi că la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor începe în această lună, va concura şi tânăra înotătoare Bianca Costea.
 
Aceasta este originară din Galaţi, are 16 ani, e legitimată la CSA Steaua Bucureşti, pregătindu-se cu soţii Câşlaru (Beatrice şi Eduard), dar învaţă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa.
 
Bianca a terminat clasa a 10-a E, unde o are dirigintă pe Elena Colibăşanu.
 

Bianca Costea va concura la Jocurile Olimpice de la Tokyo!
 
În urma invitației făcute de către Federația Internațională de Natație, Bianca Costea se alătură echipei României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.
 
Astfel, în probele de natație, România va fi reprezentată de către următorii sportivi: Robert Glință, Daniel Martin, David Popovici și Bianca Costea.
 
Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie - 8 august 2021, este mesajul FRNPM.
 

Înotătoarea Bianca Costea, născută în 26 ianuarie 2005, devine cel mai tânăr membru al Echipei Olimpice Team Romania. Ea este medaliată cu aur, la 50 m liber, la Festivalul Olimpic al Tineretului European Baku 2019 și a primit un loc cotă din partea Federației Internaționale de Natație. La ziua începerii competiției Bianca va avea 16 ani 5 luni și 27 de zile, se arată şi pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto 1: Facebook (Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii