Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laureații anului 2021 în natația românească Patrick Dinu, Bianca Costea și antrenorii lor, printre premiații de la gala FRNPM (GALERIE FOTO)

ro

02 May, 2022 00:00 3288 Marime text

 

 
  • Atât Patrick Dinu, cât și Bianca Costea au avut rezultate deosebite în 2021, atât pe plan intern, cât și internațional.
 
Cei mai buni sportivi ai anului 2021 în natația românescă au fost premiați de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) într-o gală desfășurată la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român.
 
Sportivii anului 2021 au fost desemnați Robert Glință și David Popovici. Cu ocazia aceluiași eveniment de la COSR au mai fost premiați, pentru rezultatele obținute anul trecut, răsplătite cu premii de excelență, și alți sportivi și antrenorii lor, printre care și Patrick Dinu (de la CS Farul Constanța; antrenor, Răzvan Florea) și Bianca Costea (de la CSA Steaua, dar elevă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța; antrenori, Eduard și Beatrice Câșlaru).
 
Ambii sportivi au avut rezultate deosebite în 2021, atât pe plan intern, cât și internațional. Printre altele, Patrick Dinu (16 ani, lansat în performanță de Atena Sport Club Constanța, dar care reprezintă acum CS Farul Constanța) a devenit vicecampion european de juniori cu ștafeta 4x100m liber a României, la întrecerea continentală desfășurată la Roma. De asemenea, Bianca Costea (originară din Galați) a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
 
„Înotătoarea Bianca Costea, născută în 26 ianuarie 2005, devine cel mai tânăr membru al Echipei Olimpice Team Romania. Ea este medaliată cu aur, la 50 m liber, la Festivalul Olimpic al Tineretului European Baku 2019 și a primit un loc cotă din partea Federației Internaționale de Natație. La ziua începerii competiției Bianca va avea 16 ani 5 luni și 27 de zile“, s-a arătat pe pagina de Facebook a COSR înainte de Jocurile Olimpice.      
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Ramona Dinu)
 
Citește și:

Natație
Patrick Dinu, timp remarcabil în cadrul ștafetei de 4X100 m liber a României la Multinations Junior Swimming Meet (GALERIE FOTO)


Natație
Patrick Dinu, cu gândul la Europene și Mondiale. El și colegii săi, recoltă bogată de medalii la Naționale (GALERIE FOTO)


Elevă la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa
Înotătoarea Bianca Costea va evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii