Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:58 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bravo, copil minunat, eşti aur, sunt mândră foc!“ Atleta Ioana Emilia Colibăşanu, dublă campioană naţională, cu recorduri personale! (galerie foto)

ro

11 Mar, 2019 00:00 2314 Marime text
Atleta constănţeană Ioana Emilia Colibăşanu (CS Farul - LPS „Nicolae Rotaru“) continuă şi în 2019 să obţină medalii naţionale sub bagheta antrenoarei Carmen Botea. Şi nu orice fel de medalii, ci de aur, două, la Campionatul Naţional de sală de la Bucureşti, la junioare 2, la pentatlon şi la 60 m garduri!
 
Aflată în primul sezon ca junioară 2, Ioana Emilia (16 ani) a avut evoluţii deosebite în capitală, încheind ambele probe la care a participat cu titlul de campioană naţională, dar şi cu record personal. La pentatlon s-a impus cu 3.317 puncte, a doua clasată, Miruna Pricop, de la CSS Lugoj totalizând 3.176 de puncte. În cele cinci probe, tânăra atletă a obţinut rezultatele: la 800 m - locul 2, cu 2:33.60 (648p), la lungime - locul 1, cu 5,48 m (694p), la aruncarea greutăţii - locul 3, cu 9,67 m (508p), la înălţime - locul 4, cu 1,47 m (588p) şi la 60 m garduri - locul 1, cu 9,15 s (879p). La 60 m garduri, constănţeanca a câştigat cu 8,88 s.  
 

Primul pas către FOTE

 
„Bravo, copil minunat, eşti aur, sunt mândră foc!“, s-a arătat entuziasmată pe Facebook antrenoarea atletei. „Aceste rezultate sunt un prim pas şi către Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se va disputa în vară, în Azerbaidjan, la care avem ca obiectiv participarea. Acum este prezentă în lotul extins. La această competiţie, cu puncte bune şi atitudine bună, a confirmat şi sperăm să fie la fel şi în vară şi să reprezinte România la FOTE, un concurs foarte frumos şi important“, a mai spus Carmen Botea. La competiţia din Bucureşti, Constanţa a fost aproape de alte două medalii, prin reprezentantele CSS1 Cristina Stancu şi Roxana Constantin, clasate pe locul 4, la triplusalt (11,73 m), respectiv 400 m (59,50 s). Cele două atlete sunt pregătite de soţii Oltean, Ioan şi Coculeana. 
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi: 

Atletism Andrei Alexandru Bugheanu şi Ioana Emilia Colibăşanu, argint la Naţionalele de probe combinate (galerie foto + document)​

Atleta Ioana Emilia Colibăşanu, două medalii la Naţionale. Foarte aproape de aur. La o săritură! (galerie foto)​

Ioana Colibăşanu şi Adrian Boldeanu, aur la Naţionale Atletul Răzvan Grecu, locul cinci la Campionatul European şi record personal (galerie foto+video)​

Ioana Colibăşanu şi Adrian Boldeanu, aur la Naţionale Atletul Răzvan Grecu, locul cinci la Campionatul European şi record personal (galerie foto+video)

Ionuţ Neagoe, campion balcanic Ioana Colibăşanu şi Iulian Dobrescu, medalii de aur la Naţionalele de atletism (galerie foto)​

Atleta Ioana Emilia Colibăşanu, din Constanţa, a urcat din nou pe podium la Naţionale (galerie foto)​

Atleta Ioana Emilia Colibăşanu, de la Constanţa, a ieşit iar campioană naţională la triatlon

Copile de aur Atletele Alexia Grosu şi Ioana Emilia Colibăşanu, din Constanţa, campioane naţionale (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii