Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atleta Ioana Emilia Colibăşanu, două medalii la Naţionale. Foarte aproape de aur. La o săritură! (galerie foto)

ro

18 Mar, 2018 15:14 3089 Marime text
Atleta constănţeană Ioana Emilia Colibăşanu, de la CS Farul - LPS „Nicolae Rotaru“ (antrenoare, Carmen Botea), a cucerit două medalii la etapa finală a Campionatului Naţional de sală rezervat juniorilor 3, care s-a disputat la Bacău.

Ioana Emilia a fost singura reprezentantă a Constanţei care a urcat pe podium, fiind medaliată la lungime (argint, cu 5,54 m) şi la triplusalt (bronz, cu 11,14 m).

La lungime, Ioana a fost pe primul loc până la ultima săritură, când a fost depăşită de o băcăuancă (n.r. Ramona Elena Verman, de la SCM Bacău), care ne-a luat aurul (n.r. cu 5,69 m). Dar e foarte bine şi aşa, Ioan egalându-şi recordul personal la lungime şi confirmându-şi poziţia din primele atlete din ţară la această probă, la care a luat în fiecare an medalie. În schimb, la triplusalt, e prima dată când urcă pe podium la Naţionale. Anul trecut a fost a patra, a declarat Carmen Botea, care a remarcat nivelul valoric al întrecerii de la Bacău:

Au participat copii foarte buni. Viitorul sună bine. Dacă se ţin de sport şi vor fi sănătoşi, vom avea rezultate bune pe viitor.


În apropierea medaliilor, de la Constanţa, s-au situat la Bacău sportive de la CSS1, pregătite de soţii Coculeana şi Ioan Oltean: Cristina Stancu - locul 4 la triplusalt (10.94 m) şi 5 la lungime (4,99 m), Roxana Constantin - locul 5 la 400 m (62,56 s) şi ştafeta de 4X400 m, care s-a clasat pe şase (din zece), alergând în 4:27.17, în formula (pe schimburi): Ioana Daas, Maia Daas, Cristina Stancu şi Roxana Constantin.

Sursa foto: Facebook  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii