Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biletele la meciul FC Viitorul - ASA Tg. Mureş se pun în vânzare de astăzi

ro

11 Aug, 2016 00:00 2315 Marime text
FC Viitorul susţine meciul din etapa a 4-a a Ligii 1 la Ovidiu, duminică, 14 august, de la ora 21.00, în compania echipei ASA Tg. Mureş. Partida este găzduită de stadionul central din complexul Academiei Hagi, iar biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 40 de lei (tribuna 0), 30 de lei (tribuna I), 20 de lei (tribuna a II-a) şi 10 lei (peluza I şi a II-a).
 
O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Tichetele se pot procura de astăzi, de la ora 10.00, prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online, pe www.eventim.ro, şi în magazinele partenere. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare. De asemenea, în ziua disputării meciului, FC Viitorul va deschide o casă de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 22.00.
 
Clubul gazdă anunţă că şi la meciul cu ASA Tg. Mureş va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică începând cu orele 20.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii