Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biletele de intrare la meciul Victoria Cumpăna - FC Farul Constanţa s-au epuizat

ro

28 Aug, 2019 12:15 2759 Marime text
Stadionul din incinta Complexului Sportiv „Centenar 2018“ din Cumpăna găzduieşte joi, 29 august, de la ora 20.00, meciul oficial Victoria Cumpăna (Liga a 4-a) - FC Farul Constanţa (Liga a 2-a), contând pentru etapa a treia naţională a Cupei României, ediţia 2019/2020.

Potrivit directorului CS Victoria Cumpăna, Ion Răuţă, toate biletele de intrare la partidă s-au epuizat, fiind achiziţionate în timp record, în două ore. Biletele sunt gratuite, cu preţ zero. În tribuna Complexul Sportiv „Centenar 2018“ sunt 860 de locuri.

Organizatorii au oferit mai multe informaţii utile pentru confruntarea de joi.

„1) Accesul spectatorilor se va face doar pe baza biletului de intrare, abonament, invitaţie, legitimaţie; 2) Suporterii sunt obligaţi să-şi ocupe locul, rândul, sectorul indicat pe bilet; 3) Pe stadion, spectatorilor le este interzis să intre cu următoarele obiecte şi în următoarele situaţii - a) cu materiale pirotehnice; b) sub influenţa alcoolului; c) cu arme albe; d) cu monede, brichete, mănunchiuri de chei, etc; e) cu steaguri şi beţe de plastic cu diametru mai mare de 16 mm; f) cu materiale de propaganda care sa incite la denigrare, ura, xenofobie, discriminare, etc; g) este interzisa folosirea aparatelor profesionale de filmat fara acordul prealabil al organizatorului“, se arată în comunicatul gazdelor.

Din totalul de 860 de bilete disponibile pentru această partidă, clubul din Cumpăna a repartizat suporterilor echipei fariste 158 de bilete. 

Citeşte şi:

Bilete la meciul Victoria Cumpăna - FC Farul pentru susţinătorii „marinarilor“

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii