Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic, partener „Mână cu Mână“ Fanii baschetului din Constanţa, chemaţi să ajute copiii din centre de plasament

ro

24 Mar, 2018 00:00 2173 Marime text
Spectatorii care vor asista sâmbătă, 22 martie, la meciul de baschet dintre BC Athletic Constanţa şi CSM Sighet, programat, la ora 12.00, la Sala Sporturilor, vor avea prilejul de a face o faptă buna pentru copiii din centre de plasament.
 
Iniţiativa este prima acţiune a BC Athletic Constanţa în cadrul campaniei „Mână cu Mână“, derulată în prezent în sprijinul copiilor instituţionalizaţi, aflaţi în centre rezidenţiale. Mai exact, copiii ce nu au o familie alături vor beneficia de şi mai multă atenţie, în urma implicării BC Athletic Constanţa, echipă ce a iniţiat un parteneriat cu organizatorii proiectului „Mână cu Mână“.
 
„De azi dăm Mână cu Mână pentru a-i ajuta pe cei mici care au nevoie de noi în preajma sărbătorilor de Paşte! Începând de la meciul cu CSM Sighet, de sâmbătă, vom strânge dulciuri şi nu numai pentru copiii din centre de plasament. Aşa că îi invitam pe constănţeni să dăm Mână cu Mână, iar biletul de acces la meci va fi ceva dulce (napolitane, biscuiţi, cereale, cornuri cu ciocolată, bomboane, sucuri naturale etc.). Toate donaţiile voastre de la meciuri vor ajunge la Mână cu Mână, iar noi ne vom vedea cu copiii să le transmitem tot ceea ce voi aduceţi la sală: încurajări, aplauze, donaţii! În weekend ne gândim şi jucăm baschet pentru ei! Team is everything!“, explică reprezentanţii BC Athletic Constanţa.
 
Toate donaţiile vor fi utilizate în derularea următoarelor activităţi pentru copii în cadrul „Mână cu Mână“, în special pentru evenimentul ce va fi organizat în luna aprilie pentru 80 de copii din mai multe centre de plasament din judeţul Constanţa. Parteneriatul va fi dezvoltat în perioada imediat următoare, inclusiv cu activităţi la care vor participa membrii echipei de baschet, tot în sprijinul direct al copiilor din centre.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii