Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Neptun Constanţa s-a oprit în sferturile Cupei României

ro

30 Dec, 2021 21:10 2460 Marime text
  • Gladiatorii din Tomis au pierdut meciul de la Galaţi, după ce au condus la pauză.

Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanţa a disputat în această seară manşa secundă din sferturile de finală ale Cupei României, Gladiatorii din Tomis încercând să pătrundă în premieră în turneul Final Four al competiţiei.

Formaţia de pe litoral a câştigat prima întâlnire, de la Constanţa, scor 73-64, însă a cedat în disputa de la Galaţi, cu 59-90, deşi a condus la pauză cu 40-39.

Pe sferturi, scorul în partida Galaţi - Constanţa a fost 24-16, 15-24, 35-13, 16-6.

BC Athletic Neptun Constanța se oprește în sferturile Cupei României, după ce CSM Galați se impune în retur cu 90-59, la capătul a două reprize total opuse. Ultimele două sferturi au fost modeste pentru Constanța, reușind să înscrie doar 14 puncte. Cupa României se oprește aici, în sferturi, performanță atinsă pentru prima dată de Gladiatorii din Tomis! Team is everything!, este mesajul BC Athletic Neptun.


Pentru BC Athletic Neptun au marcat Andrei Oprean - 13p, Jakob Lowrance - 8p, Tyler Gaskins - 8p, Kaelon Harris - 6p, Max Darling - 6p, Zan Kosic - 5p, Vlad Corpodean - 5p, Daniel Mâinea - 2p.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii