Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Neptun Constanța, meci pierdut la o posesie. „Ne lipsește acel ceva“. Sâmbătă, o nouă partidă

ro

22 Jan, 2022 00:00 1861 Marime text
 

 
  • Gladiatorii din Tomis au câștigat primele două sferturi (20-19, 19-12), conducând astfel la pauză cu 39-31.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanța a pierdut cu 75-77 meciul de pe teren propriu cu BC CSU Sibiu, din etapa a 16-a a Ligii Naționale, iar căpitanul Gladiatorilor din Tomis, Vlad Corpodean, a spus că turația scăzută după pauză și găurile din apărarea gazdelor au dus victoria către trupa sibiană.
 
Aceasta după ce BC Athletic Neptun a câștigat primele două sferturi (20-19, 19-12), conducând astfel la pauză cu 39-31. „Am scăzut turația după pauză, interval în care am avut și multe găuri în apărare, prea multe pentru un meci de o asemenea importanță. O echipă cu jucători experimentați în campionatul României ne-a pedepsit. Am revenit, dar a fost puțin târziu. E clar că dacă vrem să ne calificăm în play-off, trebuie să ieșim cumva din «groapa» aceasta, și cât de repede. Un nou meci pierdut la o posesie, al câtelea oare? Ne lipsește, cum se spune în termeni populari, acel ceva. Mă bucur că am avut susținere bună în tribune într-o zi lucrătoare, care nu e tocmai accesibilă. I-am simțit pe fani și le mulțimim cu această ocazie. Sperăm să-i facem fericiți data viitoare“, a menționat Vlad Corpodean, care a fost cel mai bun om pentru Athletic Neptun în întâlnirea cu BC CSU Sibiu, în care a avut 20 de puncte, șase recuperări și o intercepție.
 
Pe locul zece în clasament, cu 21 de puncte, după șase victorii și nouă înfrângeri, formația constănțeană susține sâmbătă, 22 ianurie, de la ora 19.00, un nou meci de campionat, în deplasare cu CSM Galați (locul 13, cu 20 de puncte, după patru victorii și 12 eșecuri). 
    
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)

 
Citește și:
 
BC Athletic Neptun Constanţa, eşec în disputa cu BC CSU Sibiu, după ce a condus la pauză (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii