Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Neptun joacă astăzi la Constanța în Cupa României

ro

27 Dec, 2021 09:56 2257 Marime text
  • Gladiatorii din Tomis s-au calificat în turul secund al competiției după ce au trecut în runda inaugurală de Rapid București.

Sala Sporturilor din Constanța găzduiește astăzi, de la ora 18.00, meciul de baschet masculin dintre BC Athletic Neptun Constanța și CSM Galați, contând pentru turul doi al Cupei României, prima manșă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în acest sezon, în Liga Națională, meci câștigat la un punct diferență de Gladiatorii din Tomis, la Constanța, scor 88-87.

În clasamentul LNBM, BC Athletic Neptun se află pe locul zece, cu 16 puncte, în timp ce formația gălățeană ocupă poziția a 14-a, cu 15 puncte.

Meciul de astăzi este ultimul din acest an în fața propriilor suporteri pentru BC Athletic Neptun.

Va fi un meci în care Gladiatorii din Tomis iau în calcul victoria, una care nu va fi deloc facilă, dar pe care, cu ajutorul tribunelor, vor căuta să o obțină mult mai motivați. Accesul spectatorilor este permis respectând normele de sănătate în vigoare, este mesajul clubului de pe litoral.


BC Athletic Neptun s-a calificat în turul secund al Cupei României după ce au trecut în runda inaugurală de Rapid București.

În tur, la Constanța, formația de pe litoral s-a impus cu 82-69, iar în retur a învins Rapid, cu 81-73, scor insuficient însă pentru a merge mai departe. Partida din capitală a avut nevoie de o repriză de prelungiri, după ce, la finele celor patru sferturi, Rapid conducea la o diferență de 13 puncte (75-62), cât avusese în plus la final și BC Athletic în primul meci.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (BC Athletic)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii