Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța au pierdut semifinala din Cupa României cu CSM Satu Mare

ro

30 Mar, 2019 22:23 1837 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a disputat astăzi, la Sf. Gheorghe, semifinala Cupei României, cu CSM Satu Mare.

Mai experimentate, jucătoarele echipei din Satu Mare s-au impus cu 68-51, conducând și la pauză cu 38-27.

Scorul pe sferturi în partida Phoenix Știința - CSM Satu Mare a fost 14-18, 14-19, 16-16, 7-15.

Pentru echipa de pe litoral au punctat Vladinka Erak - 14, Chelsea Douglas - 13, Jelena Jovanovic - 13, Bianca Fota - 8 și Andreea Beldian - 3.

În urma acestei victorii, CSM Satu Mare va lupta pentru trofeu mâine, de la ora 19.00, cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, care a dispus de CSTBv Olimpia CSU Braşov cu 103-50.    

„Sâmbătă, atacăm marea performanță! Deși suntem cei mai «mici», dacă este să ne uităm la palmares, experiență și bugete, în week-end vom căuta să arătăm că ne merităm din plin locul între cele mai bune echipe din baschetul feminin românesc. Semifinala de sâmbătă este pentru noi încă un bun prilej de a ne testa forțele contra celor mai bune jucătoare din campionat, iar la final, indiferent de rezultat, să ne considerăm câștigători pentru plusul de experiență acumulată. Și cum Cupa României este recunoscută ca fiind o competiție a surprizelor, nu putem decât să sperăm că «buturuga mică» își va face din nou treaba, indiferent că adversar ne va fi ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (gazda turneului final), CSM Satu Mare sau CSTBv Olimpia CSU Braşov“, a fost mesajul clubului constănțean postat  pe pagina de Facebook a clubului înainte de semifinala de Cupă.  


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Baschet - Brigi Miska)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii