Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Phoenix Știința, învinsă la Constanța de CSM Târgoviște

ro

02 Nov, 2019 19:33 1609 Marime text
Sala Sporturilor din Constanța a găzduit, în această seară, meciul de baschet feminin dintre Phoenix Știința Constanța și CSM Târgoviște, din etapa a șasea a Ligii Naționale.

Victori le-a aparținut oaspetelor, scor 76-55. Echipa din Târgoviște a condus și la pauză, cu 42-24, iar pe sferturi scorul întâlnirii Phoenix Știința - CSM a fost 13-22, 11-20, 17-20, 14-14.

Pentru echipa de pe litoral au înscris V. Erak - 20p, L. Brozoski - 11p, A. Beldian - 11p, D. Vati - 6p, S. Donasja - 5p, M. Geleriu - 2p.

Experiența și plusul de valoare ale celor de la CSM Târgoviște au învins astăzi entuziasmul și tinerețea jucătoarelor noastre. Chiar dacă pe tabelă diferența pare una mare, în teren am avut destule momente în care ne-am ridicat la nivelul adversarelor noastre, care au contribuit, sperăm noi, la spectacolul baschetbalistic promis. Acum nu ne rămâne decât să ne felicităm adversarele pentru succesul obținut la Constanța, asigurându-le că în retur vom arăta aceeași combativitate și un joc mult îmbunătățit, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănțean.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix Știința)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii