Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Auraş Braşoveanu speră la un debut de succes al Farului în campionat

ro

26 Feb, 2015 00:00 2810 Marime text


Preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, speră ca echipa să debuteze cu dreptul în mini-returul Ligii a II-a. Aflaţi pe locul 10 (cu 12 puncte) în clasament (din 12 formaţii), „marinarii“ susţin primul meci sâmbătă, 28 februarie, de la ora 11.00, în deplasare cu ACS Berceni (locul nouă, cu 16 puncte).

 
„Sperăm ca echipa să fie pregătită la ora debutului. Sunt mulţumit de lot, dar aşa ne-am arătat şi în vară, iar rezultatele n-au fost cele aşteptate. Să sperăm că acum va fi altfel“, a spus Braşoveanu. Lotul Farului este format din 23 de jucători: portari - Vlăduţ Neagu, Bogdan Olaru, Iulian Dinu; fundaşi - Robert Băjan, Claudiu Popa, Daniel Ciobanu, Florin Pătraşcu, Florentin Tudorache, Florin Buzea, Robert Szalkai, Alexandru Giurgiu, Andrei Sescioreanu; mijlocaşi - Robert Pâslaru, Monel Cârstoiu, Daniel Ochia, Robert Neagoe, Ionuţ Cioinac, Alexandru Vieru, Ionuţ Plămadă; atacanţi - Marco Enciu, Marius Jianu, Alexandru Grigoraş, Alexandru Muscă. Noutăţile sunt Olaru, Pătraşcu, Tudorache, Giurgiu, Sescioreanu, Cioinac, Vieru, Jianu şi Grigoraş.
 
În lot ar putea apărea însă şi Bogdan Năstase (mijlocaş dreapta sau stânga), ultima dată la Fortuna Poiana Câmpina, care se pregăteşte cu Farul. „Năstase este liber de contract, iar hotărârea, dacă să-l achiziţionăm sau nu, îi va aparţine antrenorului Marian Dinu“, a mai spus Braşoveanu. Faţă de 2014, două echipe, Săgeata Năvodari şi Unirea Slobozia, nu vor mai participa în campionat, iar o situaţie periculoasă în acest sens este şi la Gloria Buzău.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Suporter Farul 26 Feb, 2015 17:07 Deplasare suporteri FC FARUL. In vederea meciului pe care FC Farul il disputa in prima etapa a mini returului, cu ACS Berceni, in deplasare, suporterii Farului sunt asteptati in numar cat mai mare langa echipa. Intalnirea suporterilor este sambata 28 februarie ora 06.45 in parcarea de la City Park Mall. Daca sunt suporteri care doresc sa mearga sunt rugati sa vina la locul de intalnire si incercam sa gasim o solutie. Deplasarea costa in jur de 60.00 ron. Cei de la Berceni ne-au anuntat ca intrarea la meci se face pe baza de bilet. Pretul biletului este 10.00 ron. IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA!