Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistele de la Farul Constanța, succes important în derby-ul cu Liceenii Topolog (GALERIE FOTO)

ro

30 Oct, 2022 13:52 1708 Marime text
 

A șaptea victorie din tot atâtea meciuri pentru echipa feminină de fotbal Farul Constanța a venit astăzi, pe teren propriu, în derby-ul cu Liceenii Topolog, contând pentru etapa șaptea a Ligii a 2-a, seria întâi.

Pregătită de un staff tehnic format din Ionuț Florea (antrenor principal), Marius Cojocaru (antrenor secund) și Cristina Bujin (preparator fizic), formația constănțeană s-a impus cu 4-1 (3-0).

Pentru Farul au marcat Andreea Laiu (5, 28, 57) și Maria Popa (30), în timp ce oaspetele au punctat prin Tabiță Croitoru (23).

Echipa gazdă a jucat cu: Năcuță (89 Voinescu) - M. Sandu (88 Antonescu), Tchuisse, Popa, Mango - Deca, Covali, Rida - Putină, Bălan (85 Stoica), Laiu.

Înaintea meciului, Liceenii Topolog ocupa locul întîi în clasament, cu 18 puncte, iar Farul era pe locul doi, cu același număr de puncte, dar având golaveraj inferior.

Grație succesului, formația constănțeană este acum lider solitar în ierarhie, cu trei puncte avans față de vicelider, Liceenii Toolog, și cu golaveraj 65-5.    

Echipa feminină a Farului își continuă parcursul excelent din liga secundă, acolo unde are ca obiectiv clar promovarea în primul eșalon. În derby-ul etapei a 7-a, Farul a întâlnit, pe teren propriu, pe ACS Liceenii Topolog, o altă candidată la promovare. Cele două formații aveau punctaj maxim după primele șase etape, fiind despărțite de golaveraj: + 65 pentru Topolog și +57 pentru Farul. Pe teren însă constănțencele nu le-au dat nicio șansă, dominând autoritar si impunându-se la final cu 4-1 (3-1), diferență ce ar fi putut fi însă mult mai mare, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii