Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Sondaj de opinie Credeți că echipa feminină de fotbal Farul Constanța va accede în Liga 1 la finele acestui sezon?

ro

26 Sep, 2022 00:00 2358 Marime text
  • Fotbalistele echipei constănțene au câștigat la scor toate partidele jucate până acum. 

Pentru prima dată în istoria sa, Farul Constanța are din acest campionat și echipă feminină, care evoluează în Liga a 2-a, iar obiectivul este promovarea imediată în primul eșalon.

Jucătoarele pregătite de staff-ul tehnic alcătuit din Ionuț Florea (antrenor principal), Marius Cojocaru (antrenor secund) și Cristina Bujin (preparator fizic) au pornit cu dreptul în campionat, iar după patru etape au punctaj maxim, fiind la egalitate de puncte cu celelalte echipe de pe podium, astfel: 1 Liceenii Topolog - 12p, golaveraj +41 (44-3), 2. Farul - 12p, +33 (35-2), 3. Chindia Târgoviște - 12p, +17 (24-7).

Fotbalistele echipei constănțene au câștigat la scor toate partidele jucate până acum: 14-0 acasă cu CS Nicu Gane Fălticeni, 6-0 în deplasare cu ACS Vasas Femina FC 2, 5-2 acasă cu AFC Măgura 2012 Bacău și 10-0 în deplasare cu ACS Juniorul 2014 București.

În condițiile în care obiectivul declarat al Farului pentru acest campionat este promovarea în eșalonul de elită, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:  

 

Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook, ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța
Ionuț Florea - „Vreau să fie ziua mea la fiecare etapă și să primesc în fiecare weekend câte o victorie“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii