Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Athletic CSU Neptun Constanța a câștigat al doilea turneu din Liga Națională de Baschet 3x3 (galerie foto)

ro

04 Aug, 2021 00:00 2040 Marime text
 

 
  • Echipa de pe litoral a învins în finală Știința Elite, scor 21-17.
  • La primul turneu, în semifinale au fost două dueluri „în familie“, între echipele constănțene.
  • În finală, BC Athletic a cedat, atât la fete, cât și la băieți, clasându-se astfel pe locul doi.  
 
Complexul Sportiv RomSilva din București a găzduit meciurile din primele două turnee ale Ligii Naționale de Baschet 3X3, la care a participat, cu câte două echipe (atât la masculin, cât și la feminin), și BC Athletic CSU Neptun Constanța.
 
În al doilea turneu, pe primul loc la masculin s-a clasat Athletic CSU Neptun 2 (Cristi Mâinea, Andrei Oprean, Adrian Trandafir, Vlad Corpodean), după victoria din finală cu Știința Elite, scor 21-17. „3x3 Athletic CSU Neptun Constanța încheie weekendul din Liga Națională de Baschet 3x3 cu zâmbetul pe buze. După un start de meci greu, băieții au revenit în joc și s-au impus“, este mesajul clubului constănțean. În semifinală, echipa de pe litoral a dispus de CSU Pitești cu 21-6.

 
„Weekend senzațional“

 
„Toate echipele Athletic Neptun 3x3, la masculin și feminin, au făcut un weekend senzațional. Adrian Guțoaia, Barîș Aktaș, Cezar Bărăgău, Vlad Corpodean, Adrian Trandafir, Andrei Oprean, Ștefan Gribinic, Victor Dudaș, Cristian Mâinea, Sergiu Ursu, Andreea Beldian, Alina Podar, Bianca Fota, Denisa Fota, Ecaterina Armanu, Cristina Anastasescu, Cristea Claudia, Șachira Țînțar, Sonia Cazacu, Valentina Călin au avut două zile cu super meciuri, mai ales fetele, care au jucat fără rotație în ultima zi de turneu, fără Ecaterina Armanu și Alina Podar, accidentate. Urmează o scurtă perioadă de pauză în care ne dorim să se refacă și să se alăture echipei! Felicitări tuturor și mulțumim celor de acasă pentru mesajele de încurajare! Team is everything!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun. 

 
Meciul de poveste

 
La primul turneu, toate cele patru echipe constănțene au atins faza semifinalelor, iar două dintre ele, una la masculin și una la feminin, au jucat apoi finala, pe care au pierdut-o, astfel că s-au clasat la final pe poziția secundă. La băieți, a câștigat CSU Pitești, după 21-14 în ultimul act cu Athletic CSU Neptun 2 (Cristi Mâinea, Adrian Trandafir, Andrei Oprean, Victor Dudaș). La fete, s-a impus Agro Squad, 20-18 cu Athletic CSU Neptun. În semifinale, întâlnirile formațiilor constănțene au fost: la băieți (meci de poveste) - Athletic Neptun 2 - Athletic Neptun (Adrian Guțoaia, Barîș Aktaș, Cezar Bărăgău, Vlad Corpodean) 22-20, la fete - Athletic Neptun - Athletic Neptun U-23 21-14.  
  
 
Aproape de o mare surpriză

 
„Toate patru echipele 3x3 Athletic CSU Neptun Constanța au ajuns în faza semifinalelor, pe ambele tablouri, masculin și feminin, sorții făcând ca fetele și băieții să se întâlnească pe aceeași parte de tablou în semifinale. Asta nu i-a împiedicat pe băieți și pe fete să trateze meciurile la cel mai serios mod... fapt pentru care au apărut și accidentările nedorite în aceste două meciuri din semifinale. La băieți, Victor Dudaș s-a accidentat și nu a mai putut continua din cauza unei entorse, iar la fete, Alina Podar a ieșit și ea din joc după o entorsă în meciul cu 3x3 Athletic CSU Neptun U23 (Cristina Anastasescu, Claudia Cristea, Valentina Călin, Sonia Cazacu), astfel că finala feminină a fost abordată de 3x3 Athletic CSU Neptun fără rotație, în trei jucătoare, Andreea Beldian, Bianca Fota și Ecaterina Armanu fiind foarte aproape de o surpriză foarte mare în finala cu Agro Squad, meci în care bucureștencele s-au impus cu 20-18 după ce 3x3 Athletic a condus aproape tot meciul“, precizează gruparea constănțeană.
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la cele două turnee. Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Baschet 3x3
Athletic Neptun Constanța, pe locul secund în întrecerea feminină a turneului din București

 
BC Athletic Neptun Constanța, pe locul trei la Constanța StreetPlay 3x3
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii