Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Are un progres vizibil Triatlonista Antoanela Manac, la mică distanță de podium la Cupa Asiei din Kazahstan (galerie foto)

ro

06 Aug, 2019 00:00 2072 Marime text
Constănțeanca Antoanela Manac, desemnată și în 2018 „sportivul anului“ de Federația Română de Triatlon, a participat cu succes la încă o competiție internațională, Cupa Asiei la Sprint Triatlon, care s-a desfășurat la Almaty, în Kazahstan.
 
Valoroasa triatlonistă, în vârstă de 23 de ani, s-a situat pe locul patru, la mică distanță de ultima treaptă a podiumului. Clasamentul primele patru clasate a arătat astfel: 1. Arina Shulgina (1:03:43), 2. Ye Jin Park (1:03:57), 3. Gyuri Kim (1:04:08), 4. Antoanela Manac (1:04:12).
 
„Am terminat cursa pe locul 4 și sunt fericită că am un progres vizibil, mai ales la alergare, reușind să fiu la bătaie cu primele concurente și să mă clasez cât mai bine, deși acasă mă antrenez singură, doar urmând un program bine stabilit din partea antrenorului. Despre cursă: lacul în care am înotat a fost destul de rece, apa având o temperatură de 17 grade, deoarece provenea din munții stațiunii Almaty; la bicicletă mi-am resimțit încheieturile, care nu au fost protejate de neoprene, dar am pedalat foarte bine în plutonul fruntaș, iar la alergare am avut doar o urcare de 12% înclinație pe fiecare tură. Urmează să mă întorc în România, unde voi avea o scurtă refacere după aceste două săptămâni de curse consecutive. Vreau să îi felicit pe colegii mei mai mici, care au făcut o treabă bună la Campionatul Balcanic și au urcat steagul României pe cea mai înaltă treaptă. Bravo!“, a postat pe Facebook Antoanela Manac.
 
Lotul Național al României pentru Balcaniadă a fost compus din Delia Dudău, Andreea Iordache, Mihai Chindriș, Cătălin Romaș, constănțeanul Cristian Tranulea, Erick Rogoz și Albert Stratulat.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Triatlon, Antoanela Manac)
 
Citește și:
 
Triatlon Constănțeanca Antoanela Manac, cea mai bună clasare a sa la Europene, în întrecerea Elitelor (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii