Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:07 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antoanela Manac, rezultat bun la Cupa Europeană Cristian Tranulea, din Constanţa, pe cinci la Campionatul Balcanic de triatlon (galerie foto)

ro

12 Jul, 2017 00:00 2323 Marime text
Sportivul constănţean Cristian Tranulea a obţinut un rezultat deosebit la Campionatul Balcanic de Triatlon si Aquatlon de la Ruse (Bulgaria), clasându-se pe locul cinci la triatlon juniori, cu timpul de 1:01:47. La o importantă competiţie externă, Cupa Europeana de Triatlon de la Tartu (Estonia), a participat şi constănţeanca Antoanela Manac, aceasta ocupând locul 14.
Potrivit Federaţiei Române de Triatlon, cele două sportive din România participante la Tartu, Antoanela Manac şi Andreea Bălan, au fost selectate la acest eveniment prin programul ETU Development Team, având parte de o competiţie puternică. Concursul a fost organizat pe distanţa sprint, unde Antoanela s-a clasat pe locul 14, cu timpul de 01:05:34, iar Bălan a ocupat locul 27, cu timpul 01:09:29.
 
La competiţie au participat 34 de sportive şi cea care a câştigat a fost italianca Angelica Olmo, cu 1:01:48. Pentru sportivele noastre a fost o cursă de pregătire pentru Campionatul European Under-23 de la începutul lunii august, ce se va desfăşura la Velence (Ungaria).
„Un sfârşit de săptămână reuşit pentru sportivii mei, care au participat la curse foarte tari şi unde s-au văzut rezultatele muncii depuse la antrenamente. Am fost alături de Cristian, care a participat la Ruse, în Bulgaria, la Campionatul Balcanic, unde a reuşit să se claseze pe un excelent loc cinci în cursa juniorilor. Un progres de zece locuri faţă de anul trecut! Un mare bravo! A doua zi, am urmărit-o online pe Antoanela, care a participat în Estonia, la Cupa Europeana de la Tartu. De data asta, a scăpat de ghinionul care s-a ţinut scai de ea în ultimele două curse, la Madrid şi Cagliari, şi a făcut o cursă foarte bună, clasându-se pe locul 14! Super Anto! Felicitări şi succes în continuare!“, a postat pe Facebook antrenorul Filip Grigorescu.
 
„O cursă balcanică în care am avut o galerie numeroasă venită din România, gata să-mi transmită energie pozitivă de pe margine! Am terminat cursa pe locul cinci, mult mai bine faţă de anul trecut! Mulţumesc mult pentru ajutor! Sunt pregătit pentru următoarea provocare: 2017 Panevezys ETU Triathlon Youth European Championships“, a punctat şi Cristian Tranulea.
 
Legitimaţi la Atena Sport Club Constanţa, tânărul de 16 ani şi Antoanela Manac au fost la înălţime şi la Campionatul Naţional de Triatlon Supersprint, unde ambii au cucerit aurul, Cristian la juniori, iar Antoanela la categoria Under-23.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii