Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antoanela Manac a câștigat proba „Brave“ de la triatlonul „Ocean Lava România - Mamaia 2017“ (galerie foto)

ro

26 Jun, 2017 00:00 3597 Marime text
Triatlonul „Ocean Lava România - Mamaia 2017“, competiție internațională care a avut loc sâmbătă, în stațiunea litorală, a avut-o câștigătoare la proba feminină „Brave“ pe constănțeanca Antoanela Manac, multiplă campioană națională la triatlon și duatlon, participantă la Campionatele Mondiale și Europene de Triatlon Elite Under-23. La startul competiției s-au aliniat peste 400 de participanți.
 
Distanța „Brave“ a presupus parcurgea unui kilometru înot, a 60 km bicicletă și a 7 km alergare, Antoanela Manac fiind urmată pe podium de Andreea Călugăru și Ana Cazacu. La masculin, s-a impus Ion Alexandru, următorii doi sosiți fiind George Iulian Murar și Filip Grigorescu. 
 
Proba regină a competiției, „Hero“, a avut următoarele distanțe de parcurs: 1,9 km înot, 90 km bicicletă și 21 km alergare. La feminin, primele trei clasate au fost: 1. Aida Fabrega (top 10 feminin în Spania pe distanța semi lungă), 2. Ioana Molnar (calificată la Campionatul Mondial de Half Ironman și campioană pe distanțele full Ironman), 3. Crina Ungureanu.
 
La masculin, pe podium au urcat Robert Budai (sportiv de performanță ce evoluează în Spania, multiplu campion pe distanțele de duatlon și Half Ironman), Alexandru Toma (calificat la Campionatul Mondial de Half Ironman) și Deak Zsombor.
 
La „Hero“, cel mai rapid înotător a fost tânărul constănțean Cristian Tranulea, răsplătit cu premiul „Răzvan Florea“. Podiumul ștafetelor a fost următorul: 1. Clubul Sportiv Euxin Constanța, 2. Plimbăreții, 3. Bobo Racing Team. Proba de înot a fost în Marea Neagră, cea de bicicletă - între Mamaia și Năvodari, iar alergarea, pe promenadă.
 
Ocean Lava România face parte din seria de triatlonuri Ocean Lava Planet, un nou brand internațional de triatlon, care a luat naștere în Lanzerote în 2014, odată cu triatlonul Ocean Lava Arrecife - Lanzerote. Acum a devenit un succes pe tot globul, având deja 20 de țări sub licență. Competiție organizată de Clubul Sportiv Smart Atletic, cu sprijinul Federației Române de Triatlon, Ocean Lava Mamaia este parte și din circuitul pe distanță semi-lungă al FRT - FRTRI Halfdistance Triathlon Series Events, alături de alte trei competiții, cea de la Mamaia fiind a doua etapă din serie.
 
Sursa foto: Facebook (Ocean Lava Romania) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii