Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amicale în Serbia și în țară pentru HC Dobrogea Sud Constanța. Sâmbătă, „delfinii“ pleacă în cantonament

ro

29 Jul, 2021 00:00 2340 Marime text
 

 
  • HCDS se pregătește în aceste zile la Constanța, atât fizic, cât și specific, în Sala Sporturilor.
  • Echipa de pe litoral va efectua un cantonament în Serbia, în care a fixat și meciuri amicale.
  • În luna august, „delfinii“ vor susține Supercupa României, meciul de debut în campionat și prima manșă din primul tur preliminar al Ligii Europa.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța pleacă sâmbătă în cantonamentul din Serbia (lângă Belgrad), în care va disputa și partide de verificare. Pe 25 august, formația de pe litoral va susține primul meci oficial al noului sezon, Supercupa României cu Dinamo.
 
În acest moment, HCDS se pregătește la Constanța, pe stadionul „Gheorghe Hagi“, în sala de forță, dar și în Sala Sporturilor, unde lucrează specific. „Este o perioadă grea, pe care sportivii o urăsc, dar fără ea nu ai cum să joci handbal. Ne antrenăm dimineața pe stadion și în sala de forță, iar seara în sală, să ne reamintim pozițiile și sistemul. Încercăm să-i integrăm pe băieții noi cât mai repede. Avem totuși șase jucători noi și nu e ușor. Dar această perioadă va trece, iar apoi vom vedea dacă am muncit bine sau nu. Sâmbătă, plecăm în Serbia, în cantonament. Vom ajunge acolo pe 1 august și vom avea trei meciuri de pregătire (n.r. cu Jugovic Kac, Metaloplastika Sabac și Partizan Belgrad, echipe din prima ligă a Serbiei). Când ne întoarcem, mai jucăm o partidă amicală, la Timișoara, iar pe 14 august vom fi acasă. Înainte de meciul din Supercupă, sperăm să mai disputăm un meci de pregătire“, a declarat, pentru HCD TV, George Buricea, antrenor secund la echipa constănțeană. 

 
După Supercupă, debutul în campionat

 
În această vară, HCDS a transferat următorii jucători: interul dreapta croat Marko Buvinic, interul stânga Liviu Caba, centrul sloven Leon Raso, extrema dreaptă Strahinja Stankovic, din Serbia, interul stânga bosniac Marin Vegar și extrema dreaptă Mihai Loghin. La două zile după Supercupa României, formația constănțeană debutează în campionat, întâlnind în deplasare CSM București. În primul tur preliminar al Ligii Europa, HC Dobrogea Sud se va duela cu echipa maghiară Csurgoi KK. Turul dublei manșe se va disputa în Ungaria, pe 28 sau 29 august, în timp ce returul va avea loc la Constanța, pe 4 sau 5 septembrie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanţa
Marko Buvinic - „Orice sezon nou este o provocare pentru mine“

 
„Ducem mai departe misiunea“
Cine sunt „îngerii păzitori“ ai HC Dobrogea Sud Constanța pentru noul sezon
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii