Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„A fost o victorie frumoasă“ Phoenix Ştiinţa Constanţa i-a administrat Agronomiei Bucureşti prima înfrângere stagională

ro

29 Oct, 2018 00:00 1399 Marime text

Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa a realizat sâmbătă a patra victorie din tot atâtea meciuri în Liga Naţională, grupa B, 73-55 la Constanţa cu Agronomia Bucureşti.
Gazdele au câştigat primele trei sferturi, doar în al doilea scorul fiind mai strâns (19-9, 11-10, 29-20), iar în sfertul patru, într-un moment în care era clar că Phoenix Ştiinţa nu mai putea scăpa victoria, antrenorul Predrag Stanojcic a trimis pe teren mai multe jucătoare tinere.
 
Oaspetele au câştigat sfertul, cu 16-14, însă acest lucru nu a mai contat în ce priveşte deznodământul meciului, Agronomia Bucureşti înregistrând la Constanţa primul eşec stagional.
„A fost o victorie frumoasă, dar mai avem mult de lucru, având în vedere viitorii adversari pe care-i putem întâlni. Ne dorim puţin mai multă atenţie la schemele tactice şi la indicaţiile pe care le dă antrenorul. Ne puteam impune la o diferenţă mai mare de scor, dar şi antrenorul a vrut să ruleze tot lotul. Va fi mai greu când ne vom întâlni cu echipele din primele opt.
 
Miercuri, jucăm cu Tg. Mureş, apoi este o pauză, după care vom avea mai multe meciuri în deplasare“, a declarat Cristian Mănăstireanu, preşedintele clubului constănţean.
 
„Ne aşteptam la victorie (aşa tratăm fiecare partidă), dar nu ne-am aşteptat să câştigăm la acest scor. Am lucrat din greu şi sper să o ţinem tot aşa. Am început foarte bine, însă, în sfertul al doilea, din păcate, n-am prea găsit coşul. Ne-am apărat în continuare bine, dar am marcat puţin. După pauză, ne-am revenit însă. A fost un meci bun, a avut ocazia toată lumea să joace. Sper să terminăm grupa numai cu victorii. Nu va fi uşor, avem multe meciuri în deplasare în a doua parte a întrecerii. Însă jucăm din ce în ce mai bine. Fetele mai tinere au jucat bine. Dau tot ce pot la antrenament. Lucrăm toate la fel. Mă bucur că a fost un meci care le-a permis să fie pe teren. Avem o echipă foarte bună“, a spus şi jucătoarea Cristiana Cutaş.
 
Partida următoare, Phoenix Ştiinţa - CS Municipal Tg. Mureş, se joacă miercuri, 31 octombrie, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 13.00.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 


Imagini de la eveniment Phoenix Știința Constanța a învins în Liga Națională și Agronomia București (galerie foto+video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii