Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Sageata a invins Steaua

ro

11 Nov, 2009 23:06 1319 Marime text

Săgeata Stejaru a trecut peste „compexul bucureştean" şi a învins astăzi Steaua II, într-un meci restanţă din etapa a opta a Ligii secunde.

Veniţi după un meci modest împtriva lui Dinamo II, meci pierdut cu 0-2, dobrogenii au început prost disputa cu echipa secundă a Stelei, şi primele emoţii au apărut la poarta lui Olteanu. Albu şi Lazăr şi-au bătut înbsă joc de ocazii şi l-au făcut mare pe apărătorul buturilor Săgeţii. Abia în minutul 30, Ştefan Ciobanu a încercat ceva în careul lituanianului Portnojs, dar apărătorii oaspeţilor s-au aflat la post.

Mitanul secund s-a desfăşurat după aceleaşi coordonate, cu Steaua II conducând jocul şi gazdele replicând periculos. În minutul 65 s-a consemnat cea mai mare ocazie de gol a meciului. Portnojs a ieşit greşit din poartă şi Tudose a respins în corner din faţa buturilor părăsite de lituanian. În minutul 80, Ciobanu a centrat în faţa porţii, iar Dicu nu a ajuns mingea în faţa porţii goale, astfel că Săgeata a trecut a doua oară pe lângă succes. Faza a prefaţat însă golul victoriei, unul meritat dacă este să ne luăm după numărul şi mai ales calitatea oportunităţilor de a marca. O ezitare în apărarea Stelei a fost taxată de Ştefan Ciobanu care a împins mingea în poartă. Era ultima secundă a prelungirilor şi Săgeata a urcat din nou pe locul 7 în clasament.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii