Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca la noi la nimeni Nu se mai joaca fotbal in acest week-end

ro

11 Mar, 2010 20:20 1874 Marime text

ca-la-noi.jpgFRF şi LPF au luat astăzi două hotărâri surpriză. În niciunl din primele patru eşaloane fotbalistice ale ţării nu se va juca, etapa fiind amânată din cauza terenurilor proaste. Prima la vorbitor a fost FRF care a anunţat de dimineaţă că amână etapele a 20-a din ligile III şi II dar şi etrapa din Liga IV şi Judeţ. S-au adus argumente legate de noroi, viscol şi temperaturi joase, vina aparţinând exclusiv naturii, nu conducătorilor care n-au investit în infrastructură.

La prânz, al doilea for fotbalistic de la noi, LPF a anunţat la rându-i că amână etapa a 22-a din primul eşalon din cauza terenurilor impracticabile. Astfel va urma un week-end fără fotbal, probabil cu multă linişte.

De remarcat că săptămâna trecută a avut loc o competiţie de rugby neoficială. Deşi au jucat pe un teren cel puţin impracticabil (după criteriile fotbalistice) beligeranţii s-au declarat încântaţi de condiţii considerând că aşa îşi pot dovedi mai bine calităţile fizice. Dar rugbiştii sunt bărbaţi... nu cocote.

Sursa foto: Mediafax

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii